Berfin6523 Kızlar 1 cm açılmam var yarın suni sancı verilecek bi yanda korku bi yanda heyecan farklı duygular içerisindeyim. Ne olur dua edermisiniz 🙏🏻❤️
InsaneGirl Berfin6523 allah yardımcın olsun hayırlısı yla kucagına almayı nasip etsin inşallah bebişini
Ayshenur Berfin6523 Rabbim yardımcın olsun inşallah bir avazda doğurursun yağ gibi kaysın çıksın Allahın izniyle çok içten isterim bütün annelere duamdır sağlıcakla kavuşun 🥰❤️💝Rabbim bana da nasip etsin benimde çok az kaldı doğumuma
Gokceeeee Berfin6523 Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Allah’ım bende sabah 8:30 gibi doğuma gireceğim heyecan stres mutluluk duygusallık durum çok fena 🥲
Berfin6523 Ayshenur Ah canım ne güzel dua etmişsin allah razı olsun 🙏🏻❤️ Senide en güzel şekilde bi avazda inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun alalım yavrularımızı kucağımıza
Elif927 Ayshenur Amin Allah razı olsun dualarınız kabul olsun bende tüm annelere ediyorum rabbim kabul etsin 🤲🏻😊🌷yağ gibi kaysın ne güzel geldi 😁amin inşallah 🤲🏻🤲🏻
Elif927 Gokceeeee Rabbim sizinde yar ve yardımcınız olsun tüm annelere ediyorum gerçekten çünkü çok zor rabbim kolaylaştırsın sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻😊🌷
Elif927 Berfin6523 Allahım tek avazda kurtarsın dualarım seninle kolay güzel doğum nasip etsin 🤲🏻lütfen banada dua eder misin ben çok korkuyorum 🥺🤲🏻doğumum güzel geçsin sancın var kabul olur inşallah 🤲🏻🤲🏻 güzel haberlerini bekliyorum inşallah 🤲🏻sağlıkla gelsin bebişin 🤲🏻😊🌷
Berfin6523 Elif927 Elif927 Oyy sizinde çok güzel geçsin inşallah tek avazda kurtulun bebişinizi düşünün sadece
Ayshenur Elif927 Elif927 ay herkes burda ne güzel birbirlerine dua ediyo Rabbim kabul etsin inşallah 😁❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰
Maliefem Berfin6523 benimde 4 cm 8 De yatisim yapılacak anam içimde bir korku tobe ya 4 Dogum bide niye korkuyorsan korkuyorum iste😮😮😮😮
Esmay Berfin6523 Allah kolaylık versin dayanma gücü versin sağ salim kucağınıza alın insAllah . 🤲 mubarek cuma gunu yüzü suyu hurmetine rabbim bu yolda olan tüm kardeşlerimin yardımcısı olsn