Elfergvn 51 ile hamile kaldım 62 kg oldum +11 kilo aldım yani, doktor 12 kg gecme dedı ama ozellıkle son ay cok hızlı kilo alınıyo anlamadan
emirtosveannesi Nisanduaaa1 ya bence doktorlar biraz abartıyor gibime geliyor bizler hamileyiz sonuçta ne kadar kisitlayabiliriz ki kendimizi bende durduramıyorum canım çok tatlı istyor ağlayasım geliyor canım tatlı istediğinde kalkıp yiyorum yani bana da doktorum her kontrolde çok kilo almışsın diyip duruyor eşimin yanında eşimde beni kısıtlamaya çalışıyor üzülüyorum gerçekten artk bünyeye göre değişen bisey bu ben hamilelikten önce de çok kolay kilo alabiliyordum genetik olduğunu düşünüyorum 18 kilo aldım 36. Haftadayim
Nisanduaaa1 emirtosveannesi aynısını bana da yaptı eşimde spor a başla falan dedi hemen sıkıntı etti durduruyor hemen yemekte fln korkuyor o da
Nisa04 Nisanduaaa1 ben 10 kilo almıştım.ama olabildiğince abur cubur şeylerden uzak durmaya çalışıyordum
Nisanduaaa1 Hatice_aslankan aslında çok kilolu olmadığımız için çabuk alıyoruz doktora da çok geliyor
Arelmom Nisanduaaa1 36 haftamdayım 60 dan 80 e çıktım doğrusu kasmıyorum ha keşke bu kadar almasaydım ama amaaan
Nisanduaaa1 Arelmom ya zaten 5-6 kilo çocuk suyun vs oluyor hamilelikten sonra da veriliyor bebge bir zararı yoksa birşey olmaz doktora yarın soracam neden alma dediğini
Arelmom Nisanduaaa1 normal doğumu zorlaştırıyormus sanırsam birde idealde kalabilmek için . Öğrenince sende yazar mısın