Perafeda Adet bitimin ertesi günü ve üç gün sonrası korunmasız ilşkmz oldu daha ilikmz olmadı uygulamaya baktığımda yumurtlama zamanlarım o zamanlarım gözüküyor. Adet peşine hemen hamile kalan varmı kızlar
MinnieMouse Perafeda mümkün tabi herkeste farklı. Ortalama 14 gündür adet gününden itibaren ama hemen adet arkasına da olabilir. Annem hep öyle hamile kalmış. Bana da öyle tembih ediyordu 😅 benim 14-15 günlerde yumurtlamam oluyor
MadameHappy34 Perafeda yumurtlama tarihlerine bakmadan düzenli ilişki yasamanız lazım 2+3 gibi 2+2 gibi. Ki doktorların tavsiyesi bile böyle düzenli ilişki herkesin vücud yapısına göre değişiyor yumurtlama tam tarihi bilmemiz zor.
Perafeda MinnieMouse ben normalinde adetime 12-10 gün kala korunmayı bırakıyorum hamile kalmadım hiç bu sefer istediğimiz için adet peşine hiç korunmadık birde mesele diyelim yumurtlamam 3 gün sonra bugün korunmadım sperm kadın vucünda 3-5 gün kalıyomus yine gebelik ihtimalim var sanırım
Zeynepsen Perafeda ben kaldım evlendigim gün adetim bitmişti ilk gündü o gece hamile kalmışım doğum kontrol kullandığım halde