Edta munevver_frt inş nasip hersey . Ben ekstra magnezyum ve endol kapsül kullanıyorum. Bırde dıkısını kım attı shırodkar serklaj mı?
munevver_frt Bende magnezyum kullanıyorum, dikişimi Ankarada bi profesör attı Mehmet Gövşen Önalan ismi
Fatmadan Kızlar bugün dikişin 4. Günü 13 haftaya girdim çok şükür sancım falan yok lekelenmem de bitti progestan hap endol hap antibiyotik proulutex göbekten iğne oksapar kan sulandırıcı iğne ve 3 günde bir progestan kalçadan iğne yaptırıyorum bugün biraz halsizim tuhaf hissediyorum bi iyiyim bi kötüyüm haftalar ilerledikçe büyüyor dikişe baskı yapar mı diye korkuyorum
munevver_frt Fatmadan 23. Haftadan sesleniyorum 🐣 ara ara dikişe vurabilir baya ağrı yapabilir sonrası hemen geçiyor benim güm boyu ağrım olmuştu o gün doktora gittim dikişe tekme atıyordu, çok şükür ki ertesi gün geçti, korkma strese girme bu çok önemli.
munevver_frt Edta bizim aile doktorumuz aslında bana da abdominal atacaktı, ama sonra ilk bunu deneyelim abdominalin riskleri daha yüksek 35 i göreceğine inanıyorum dedi inşallah öylede olur, iletişimi harika bir doktor istediğim anda ulaşıyorum
bgmsnl Haftada serklaj oldum şuan çok şükür 35 haftalığım hayal gibi gelen zamanlardayım.. 25. Haftada kasiklarimdaki agri nedeniyle acillik oldum ve evet bence bebek büyüdükçe baskı yapıyor çünkü acillik olduğum hafta ayakta durmayı biraz abartmıştım.. Ben yatarak geçirdim haftalarımı ve cok şükür bugünleri gördüm tabi bu benim şahsi düşüncelerim ve deneyimim 🥰 Ayrıca doktor bana 25. haftamdA dikiş olmasa bebegi kaybederdik cunku baskı başlamış demişti
munevver_frt bgmsnl Merhaba haftanız çok güzel maşallah 🧿 inşallah bende o haftaları görürüm çok istiyorum bunu gerçekten 🙏 bende genelde hep yatıyorum ama şu 1 haftadır beni baya zorluyor kusmalarım çok arttı kustukça sancım oluyor
anapanda12 munevver_frt postu geç gördüm ama ilk serklajımda 39+1 görüp doğurdum umarım bebişin hala seninledir kusman çok normal ameliyat sonrası vücudun anestezi ve serum bazı ilaçları bu şekilde atıyor tadı hele ki normal kusmaya göre daha kimyasal geliyorsa miden boşalsa da daha da kusasın geliyor 2.de bunu yaşadım bende
munevver_frt anapanda12 Merhaba çok şükür bebeğim halen benimle, inşallah sizin gibi 38-39 haftaları görüp sağlıkla dünyaya gelir. Bu ara beni çok zorluyor sürekli kusuyorum ama geçecek inşallah inanıyorum 🙏
Ozgeturkseven Simya merhba bende serklajlıyım 17hftayken atıldı şuan 20hafta olcak alttan baktığında doktor kese görünüyor dedi sizde böyle bir durum oldu mu
Simya Ozgeturkseven merhaba bende 18 de atıldı serklajım 26 dı rahim ağzı uzunlugu.. Ama bana serklajdan snra hic alttan bakmadı doktorum. Ne demek istemiş kese görünüyor derken anlamadım ağrın sızın bseyin var mı ama ben serklajdan snra bebek hareketlerini ck fena hisettim sanki dikişe vuruyor gibiydi vajinal bölgeden cıkıp gidecekmiş gibi cok şiddetli ağrılarım oluyordu çığlık çığlığa kalıyordm ağlıyordum wc gitmeye bile korkuyordm .. Ama doktorum heöen öyle gelmez korkma dedi hep dikiş koyduk korkma o bizi 28 e kadsr götürsün gerisi allaj büyük dedi hep korkma sürekli yat bolca dinlen
Ozgeturkseven munevver_frt öncelikle geçmiş olsun. Bende 17haftalıkken dikiş atıldı. Şuan 20haftaya yakın ama baskı hissi olıyo bazense ağrı takip ediyor. Bugün acile gittim doktor hunileşme olmuş düşebilir suyun gelebilir dedi. Sürekli yat dedi. Yatıyorum. Ama çok korkuyorum bişey olurmu diye benim de 3.gebeliğim. ilki 18haftalıktı kaybettik. Bişy olmaz umarım bebeklerimize çok zor bir süreç. İki saattir yerdemiyim göktemiyim bilmiyorum.
munevver_frt Ozgeturkseven Merhaba çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten ama korkmayın benim hunileşmem de 18. Haftada oldu hemen pruloton iğnesini yaptırın sabah akşamda progestan fitili vajinadan koyun strese hiç girme lütfen aynı şeyleri yaşayan biri olarak söylüyorum sabret geçecek🙏 İnşallah çocuklarımızı sağlıkla kucağımıza alacağız Allah izin verirse. Ayaklarının altına yastık koy ve bol su iç ve korkma inan geçecek
Ozgeturkseven munevver_frt munevver_frt inşallah gerçekten çok kötü bi durum baya korktum doktor öyle diyince inşallah bişey olmaz nasip kısmet Allahın izniyle hepimiz sağlıkla alalım. Bebekler zorlarmış dikiş atıldıktan sonra ondan olurmuş hunişleşme
Ozgeturkseven Simya teşekkür ederim çok sağolın geçmiş olsun valla bana hep baktılar iki haftada iki kere bende onu anlamış değilim zaten riskli neden speculum sokup bide ulturasonla bakarlar anlamış değilim ama ebeler böyle bakmak daha iyi diyo sorunca
munevver_frt Ozgeturkseven 24-28 hafta arası zorlayacak demişti banada doktorum 28 i geçersek rahat edeceğiz inşallah 🙏 dinlenirseniz hunileşme düzeliyor korkmayın
Simya Ozgeturkseven garip grldi cnm benm doktorum serklaj sonrası hic bakmadı ultrasonla ölcüm yapıyo şükür iyiyimde.. Ebeler biye bakıyo devlete mi gidiyosn
Ozgeturkseven munevver_frt teşekkür ederim çok sağol valla moralim düzeldi biraz Allah’ım sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin cümlemize
munevver_frt Ozgeturkseven amiiin inşallah canım, spekulum taktırma ebelere rahimi genişletiyor o aklında olsun