Simya munevver_frt aynıyız cmm işte içimizdeki korku bazı heycanları yaşamamıza engel malesef ki inş güzel günlerde göreceğiz 🙏🏻
Simya melike172727 yalnız degilmişim :( sürekli arkadaşlarım cinsiyet partisi yapalım gidelim foto cekimi yapalım diyorlar anısı kalsın diye tabi ama ah bide anlasalar ben bu mutlulukları yaşamak istemez miyim ama korkuyorm
melike172727 Simya cok iyi anlıyorum 24 saat yatakta uzana uzana her yerimin siddetli agrısını onlar anlamaz insallah bizde dogurduktan sonra cekimlerimizi içimizde olan tüm heveslerimizin tadini cıkartiriz 🤲
mirzam04 melike172727 burda okuduklarıma göre bazı doktorlar her ihtimale karşı veriyor kansulandırıcı söyleyin gene siz inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım 🌸
munevver_frt melike172727 ben oturuyorum yatağın içinde bacaklarımı biraz kırıp sürekli yatmak beni boğuyor acaba riski varmı bu şekilde
melike172727 munevver_frt sırt üstü uzanma artik canım 4 ayı gecmissen sag sol uzan sürekli yada yatakta ayaklarını uzatarak oturabilirsin cok bogulursam normal koltukdada oturabilirsin ara ara ama cok fazlada oturma olabildigince uzan
flammingo Kızlar birşey daha soracagım ..kontrolleriniz kaç günde bir oluyor .Benım doktorum 3 hafta aralıklarla çağırıyor benı
munevver_frt flammingo ben 10 günde bir gidiyorum bazen 2 hafta da bir gidiyoruz eşim çok üzerine düşüyor doktor kontrollerinin bi kaybımız olduğu için
munevver_frt melike172727 yatakta uzanarak oturuyorum canım 15+5 im şu an nefes alamıyorum bazen sürekli evde olduğumdan o yüzden ayaklarımı uzatarak oturuyorum
Mementovivere Benimde 3 kaybım var 12. Haftada oldum Serklaj 17. Haftadayım rahim ağzım 40 mm henüz hunileşme görülmesi Endol Progestan haftada bir depot iğne vuruyorum Bir iki gündür vajinada zonklama batma tarzı ağrı hissediyorum yaşayan var mı
munevver_frt Mementovivere enfeksiyon olabilir bi crp ve idrar testi verin doktorunuza danışın yine ama
mirzam04 Mementovivere bende baskı oluyordu ağrım sızım yoktu sanki aşağıdan çıkacak gibi oluyordu 3 kaybınızın sebebi neydi acaba araştırdınızmı
melike172727 munevver_frt bende öyleyim cnm oturuyorumda bazen ara ara zor cünkü kac mm sizin rahım agzı uzunlugunuz
munevver_frt melike172727 daha ölçülmedi canım ayın 15 i gideceğim bakalım kaç olmuş umarım uzamıştır çünkü sürekli yatıyorum
melike172727 munevver_frt hayır yani en son kac ölcüldüki anladim kadariyla sizinde riskiniz var dikkat ediyorsunuz
mirzam04 Allah hepimize sabır versin çok stres yapıyorum bu aralar çok aşağıda oynuyor günler bir anda geçsin istiyorum hepimiz tek tek burda müjdeli haberi verir o günleri görürüz inşallah 🤲
munevver_frt mirzam04 amiin inşallah bende günler böyle su gibi aksın gitsin istiyorum hayırla sağlıkla tamamlayalım günlerimizi, benim bugün bacağım kasıyor sizde de oluyor mu?
flammingo mirzam04 Çok aşagıda minik hareketler hissedıyorsanız kafası yukarıdadır .geçen hafta ağrım olunca hastaneye gittim bende kasıklarımda minik minik hareketler de hissediyordum .doktor bebeğimin makat gelişli oldugunu zatwn bu pozisyonun tehlikeli olmadıgını söylemişti
mirzam04 munevver_frt amin inşallah önceden vardı bacağımda kasılmalar doktor bana forever calcıum verdi çok iyi geldi şuan hiç yaşamıyorum çok şükür doktorunuza bahsedin ona göre bir tedavi uygular
mirzam04 flammingo minikten biraz daha sert vuruyor yaramaz doktor şimdilik sıkıntı görmüyor nerdeyse her hafta gidiyorum doktora