Nurella2 Kizlar ilk gebelikte gebelik zehirlenmesinden erken doğuma alındım. 2 gündür agirlastim uykum çok ve yüzüm gözüm şişti randevuma daha var acaba ne gibi önlemler almalıyım
aframoms13 Nurella2 üstte dursun bi bilgim yok bu konuda ilk gebeliğim ama gebelik zehirlenmesini nasıl anladınız bizim de aklımızda olsun her zaman randevu bulamıyoruz 🫶
2022bebeki Nurella2 Ödemi azaltmaya dair bildiğim şeyler tuz tüketimi sıfırlanması,.hareketi artirmak , bol su içmek,.kafeinden uzak durup vücutta su toplayacak gidalar tüketmemek. Hamurisi, kahve, maden suyu gibi
Mervektk1126 Nurella2 ilk kızımı 35 haftada gebelik zehirlenmesinden erken doğum yaptım 25 haftalıkken balon gibi olmuştum bu defa yarından sonra 37 olucaz nasipse ödemim hiç yok hamileliğin başından beri sıfır tuz kan sulandırıcı günde en az üç ltre su tüketiyorum günde en az iki kez tansiyon kontrlü de çok önemli çok geçmiş olsun
mercimektanesii Bol Protein ağırlıklı besleniptuzu çok az kullanıp sabah akşam birer tane yumurta yiyebilirsiniz ekmeği kesebilirsiniz birde vücut fırçanız varsa yukardan yukarı bacaklarınıza kuru fırçalama yapabilirsiniz