Ebruucum hafsa2020 benim de 10 gün var. Erkek olacak kısmetse. Bekliyoruz öyle. Sanki hiç gelmeyecek gibi 😂😂
Gamzestetik hafsa2020 benimde 10 gün kaldı. Bende bikaç gündür değişik hissediyorum korkuyorum dogurmaktan lohusalık sendromuna bile girmiş olabilirim içim sıkılıyor böyle falan 🤷♀️
eCeCik hafsa2020 benimde 11 gün var akşam saat 10 dan beri bi garip bebeğim sürkeli kasılıyor sert sert hareket ediyor umarım doğar yarın🤨
hafsa2020 Gamzestetik bence korkmayın sendrom diye şartlamayın kendinizi meleğimiz yanımızda olcak onun kokusunu düşünün 😍
Gamzestetik hafsa2020 ayy böyle değişik hissetmeye başladım bende anlamadım hatta kendime lohusalık falan yaşamıycam ben çok mutluyum diye takılıyordum bikaç gündür böyleyim bian önce geçse 😒 erkek bebişim bu arada 🤗
pnrgzms 8 gün var ama inşaallah doğar bu hafta☺️ Kız benimki💜 karnın ara ara sertlesıyo snra bıraz yumusuyor kasılma oylemı oluyor acaba? Birde sol kasıgım cok agrı yapıyo
hafsa2020 pnrgzms bende öyle yorumluyorm kasılmayı sertleşip toplanıyor bi yere ama o mu tam bilmiyorm 😊