Kızlar size bir sorum olacak. Benim adetlerim düzenlidir, rahim filmi çekildim bi sıkıntı yok.Şekli normal tüpler açık, hormon testlerimde normal çıktı bi sıkıntı yok çok şükür yalnızca eşimin sperm sayısı ve canlılıkta hiç bir problem yok sadece, (ileri hızlı hareketli %20 Morfoloji %3 )vitamin kullandıım(Impryl)bi sonuca ulaşamadık. 2 senedir evliyiz hiç korunmadık yaşlarımızda 30 burada. Biz de artık bu ay aşılama düşünüyoruz. Aranızda bize benzer problem yaşayanlar var mı? Bu durumda aşılama sonucu ne olur bilgisi veyahut tecrübesi olanlar düşüncelerini paylaşırsa çok sevinirim teşekkür ederim.

nurellmas7 İleri hareketimiz düşüktü varikosel de yoktu. Maxigo takviyesinden en çok fayda gördük, keçiboynuzu özü, arı sütü bal polen epey düzeltti. Aşılama yaptirdik denedik ama bence ona harcayacağınız bütçeyle imkaniniz varsa tüp bebek yaptırabilirsiniz🤗 Aşılama orani da ayrica %10-15 arasi tabi ki yine düşük de olsa sans orasi ayri

2022bebeki bizde keçiboynuzu özü çok tükettik çok bi faydası olmadı dediğiniz takviyeye bir bakayım bizde deneyelim yine de allahın takdiri cevabınız için çok teşekkür ederim

nurellmas7 Ben teşekkür ederim promenk, proxedd plusda kullandik ama maalesef hiçbiri maxigo kadar etki etmedi..sigara ,alkol kullanmamak, temiz beslenmek de çok önemli sperm kalitesinde. Muz,bitter çikolata, kuruyemişler de keza öyle. Umarim her sey gönlünüzce olur🤗

2022bebeki aman allahım kuruyemiş o kadar çok yiyor ki eşim her gün yer neredeyse bunlara da bitter çikolata ve muz takviye edeyim tekrar teşekkür ederim amin inşallah allah bebişinizi size bağışlasın sağlıklı ömürler versin :))

nurellmas7 benim eşimin sayıda ve ileri hareketlilikte düşüklük var 1 buçuk senedir deniyoruz bizde en son bizimde ileri hareketlilik %20 idi bı sonraki ay test verip bizde aşılama düşünüyoruz artık

nurellmas7 benim de eşimde sperm dna hasarı var tüp bebek denedik 5 embriyom oluştu ama hepsi bozuldu şu an biz de ne yapacağımızı bilmiyoruz ben de aşılama düşünüyorum

Ravza11 aşılama denemeyin bence ,zaten normal olmayan durumda aşılamanın tutma ihtimali çok düşük,bizimde değer aynıydı ileri hız,morfoli 2 ydi aşılama denedik olmadı,tüp bebek denerken morfoloji 1 di olmadı,mfk doktoru da demişti hatta bu sayıları düzeltmeden tüp bebek denemeyin diye ama biz şansımızı denemek istedik olmadı ,embriyo gelişemiyor problem bu,yapısı bozuk çünkü @17papatya

nurellmas7 Beslenme ,stres bu işte en önemli şey ☺️ Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasin inşallah sizlere de tez zamanda saglikli gebelikler nasip etsin çok sag olun😍

Ravza11 bizde 3. Aydayız mfk da ,herşeyi denedik ,adet olacak gibiyim :( bize de bekliceksiniz dedi, isterseniz bi ay da mfk man women kullanabilirsiniz dedi ,1550 tl ücreti :( diğer takviyeler zaten 7.000 bin tuttu :( çoğu kişi ilk ayında 2.ayında güzel haberi aldı,bize daha nasip olmadı

Mucizemolsunn evet ya benimde morelim ona bozuluyor biraz genelde ilk ayda yada ikinci ayda tutan var bu ay benimde umudum yok adet olucakmisim gibi hissediyorum sabah test yaptım negatif çıktı zaten 3 gün kaldı adet gunune

nurellmas7 bizim ki aynı sorundu birebir bu ay aşılama yaptırdık bizde dün kan verdim hamilelik için pazartesi belli olacak

Bende aşılama yaptırdım bugün 2.gunum bizde eşimde ve bende bı sorun yok ama gebelik olmadi bunu dneyelim dedik belki aşılama ile olur diye Rabbim insllah bu sefer verir 🙏