BAynur34 hiç memnun kalmadım devlet hastanesi gerçekten okadar duygusuzlaşmış kiii. İlk gebeliğim düşükle sonuclandı. Test yaptıktan sonra emin olmak için bagcılar devlete gittim kan verdim. Sonra kadın doğuma yönlendirdiler ultrasonla baktılar bişey gözükmüyor alttan bakmamız lazım dediler ben de o an musaitmiyim falan derken bir iki dakika durdum ne bekliyorsunuz dediler resmen dedim musaitmiyim bilmiyorum dedim düşünecek bişey yok biz oranıza bakmıyoruz dedi ama cok kaba bir tabirle sonra baktılar kalktım falan bişey demelerini bekliyorum. Bişey demediler çıktım gittim 3 4, gün sonra özele gittim sağlıklı gebelik diyemem dedi kan takibi yaptık ilk bir kaç orda verdim kan sonra devlette verdim en son kanımı düşük çıktı acilde ki doktor düşük yapıyor olabilirsin dedi kadın doğuma yönlendirdi içeri girdim. Siz niye geldiniz dedi içerdeki kadın dedim düşük yapıyorum galiba ama zaten çok kötü durumdaydım ağlamamak için zor duruyordum olabilir dedi okadar üzüldüm kiii çıktım hüngür hüngür ağladımm Allah’a havale ettim o muamelelerini cok kötü davrandılar. İmkanı olan özele gitsin gerçekten