Likayolcusu Yarın sabah randevum var 6+6 kese ve kalp atışıno duyarız inşallah ilk gittiğimde kese görünmemişti çok heyecanlıyım 🥰 yarın çam sakuraya gidicek olan varmı
Seyma_58 Likayolcusu benim kuzenim gitti memnun olmamıştı ama tabiki doktordan doktora değişir ayrıca 6 haftalık son daha çok küçük bebek bile gözükmeyebilir 7 den sonra net oluyor 8 9 haftada görüp duyan var hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah ☺️
HurremSultan Likayolcusu ben 6+2de hem bebegi gördüm hemde kalp atışı vardi😍🥺🥺 inşallah sizde görürsünüz 🤲🏻🦋
Likayolcusu HurremSultan ay inşallahh 🥰 ama gitmiycem galiba eşimin işi çıktı yine gelemiycekmiş tek başıma da gitmek istemiyorum😒😒😒
Likayolcusu HurremSultan biliyorum canım ama eşim ilk çocuğumda da hiçbir randevuma gelmemişti kaynanam sürekli geliyordu bunda öyle olsun istemiyorum eşim gelemiycem dedi baktım kaynana hemen burnunu soktu ben gelirim diye yüz kere dedim ona eşim hiçbirinde yok bu bebeğimin herşeyinde eşimle olmak istiyorum anlamıyor yaa illa kendi de gelicek 😒😒 onunla gitmekten se hiç gitmem
_edakrsu22 Likayolcusu valla ben hamileliğin başında talep oluşturdum 6 aylık iken randevu düştü hepte bakarım mhrsden sık sık saat başı şansınız varmış demek ki 🙂
Gazeliz Likayolcusu canım mesela sen eğer gitmeyeceksen iptal etmeden bize desen hemen düşmezmi acaba biz alsak ramdevuyu gerçi yarın ama zor birazda
Likayolcusu _edakrsu22 talep oluşturunca hep bildiirm gelmiyor genelde ben gece bile uyansam bi göz atıyorum 😃
Likayolcusu HurremSultan kızz iyi ki gittik çift yumurta ikizlerim oluyormuşş ayy sevinçten ağladım. Resmen çok mutluyum çok şükür rabbime
Meltemyll Geçen acilinden gittim çok güzel bi hastane ama alana eşi almamaları çok tuhaf malesef bende özele gidiyorum normalde fiyatlar cok arttı ama yaoicak bisi yok orda tekbasimiza agri çekmektense evimizin yanımızda olması daha manidar