Ali-Kaanin-Annesi Sahinzeynep 21 haftalıkken hissettim şimdi 34+4 haftalık olduk Allah’ım esirgesin bazen çok hareketli oluyor 🤭🌹❤️
Nursemablk Sahinzeynep 24-25. Haftada karnım sekiyordu sadece şuan 31.haftadayız bazen yerinden çıkacak şimdi diyorum 🤭🤭
guzelanne01_ Sahinzeynep 14 haftamda hissettim normalde hissedilmeye başlanadabilirmiş olmayadabilirmiş hamd olsun ama hissettim ve devam etti
Nhlhmz11 Ben 13 te falan hissetmeye başladım . Benimki biraz erken başladı . Şuan 23 haftaligiz gözle bile görülüyor bazen hareketi.🤗
Nhlhmz11 Sahinzeynep ilk hamilelik. Ablamlar hissetmemisti . Ama benimki hareketli maşallah acaba ben mi yanlış hissediyorum dedim de eşim bile hissetmeye başladı . Ama ben biraz zayiftim sadece karnım çıktı. Ondan hissediyorum sanırım . Doktorum öyle dedi. Gergin biraz karnım .
Hayat_guzel Sahinzeynep İkinci hamileliğim 11 haftalıkken hissetmeye başladım şu an 20 haftalık aşırı derece hissediyorum hareketlerini eşim bile çoğu zaman yakalıyor :)
beyzanur-ylmaz0 Ben resmen ağladım elim karnımda gezdim ne zaman hissetcem diye . 20+5 iken şok oldum arka arkaya hissettim sonra böyle devam etti . Şimdi bazen canımı acıtıyor
gizemkrgzl Sahinzeynep 17. Haftada hissetmiştim doktorum zayif olduğun için erken hissedersin demişti zaten😂