06uysal ElaRose benim değerim 0.6 idi. Fsh yüksekti. Hayıt tentürü kullandım 1ay. Ardından supriz hamilelik oldu. 2 yıldır bebeğimiz olmuyordu Şuan ikinciye hamileyim. Eşimde sorun yoktu Hayiti araştır kadınlar.icin mucize urun
ElaRose mimar_anne kuzum eşinden sıkıntı yok o zaman . Benim eşimde olduğu için ikimiz bir o yüzden doğal olmuyor
mimar_anne ElaRose evet canım çok şükür eşimde yok zaman kaybetme o zaman direkt tüp bebeğe başla bence
Yguner Bende biraz geç evlendim. 2 sene olmayınca Hsgde 1 tüp tıkalı çıktı.amh 0.9 du geçen sene tüp bebeğe başlamak için gittiğim ay hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 6 aylık bir kızım var. Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin.
-ezgi- Bfduam Aynı kandan bakılan değerlerim; Fsh 23.41 Tsh 1.16 Amh 0.32 Prolaktin 34 Lh 17.56 Yaş 28, adetim ilk günden beri hep düzenliydi. Bu yüzden sorun olacağını düşünmemiştim.
Bfduam Beriiivan Alfa lipoik asit kalitede cok yaygin mı oneriler arasinda takviyede? Q enzim bende bi süre kullandım.
-ezgi- ElaRose anladım canım, biz onunla denk getirince herkese tavsiye ediyorum bi umut. Sağlıkla ,yormadan, yorulmadan, özletmeden gelsin inşallah miniğin 😊
Delidoluuu ElaRose benimde amh düşüktü ayrıca eşimdede sperm hareketliliği azdı 1 sene denedik yaşım 33 olmadı. Evliliğin ilk gününden beri uygulamadıgım kür kalmadı ama kafam rahat değildi. İnsanların sürekli hamile olup olmadığımı sormaları acımış gibi suratları beni mahvediyordu. Testlerdeki tek çizgileri gördükçe ağlıyordum. Daha fazla beklemek denemek istemedim. Aşılama bile denemeden hemen tüp bebeğe başladık çok şükür 25 haftalık hamileyim. Doktor bana demişti bu değerlerle normal yoldsn hamile kalabilirsin. Ama tüp bebekle daha hızlı sonuç alırsın. Ben mardindryim doktorum istanbulda . Tüp bebek İstanbuldan mardine uçakla gitmek gibi , normal yoldan beklesen otobüsle gitmek gibi düşün dedi . Yaşında varsa bekleme bence
ElaRose Delidoluuu canım aynı işte bana da dedi doktor normal yolla kalırsın ama eşinde de düşüklük var ondan kalamazsın dedi . Aynı şeyleri yaşamışız . Ama çok sevindim emeğinin karşılığını almışsın
mimar_anne Bfduam fsh için yapmadım yumurta kalitesini arttırmak için 2 ay prowomen ve omega 3 kullandım birde beeo marka propolis, arı sütü, polen tablet kullandım beslenmeme de ekstra dikkat etmedim öyle ama çiğ badem ceviz fındık tükettim bol bol