Esracaa1 Haticepkr01 18 hafta oldum hala içmeye devam sabah 1 akşama 1 alıyorum günde 1 defaya düşüreceğim
NE02 Haticepkr01 ben içiyorum ama ilk iki gün aşırı rahattım sonra bünyem mi alıştı bilemiyorum ölüyorum kusmaktan 😞 önce sadece sabahlarıydı şimdi 3 e çıktı ne yapıcam bilmiyorum metpamid denedim hiç etkisi olmadı tekrar prilam aldım ama yok içsem de kusuyorum
Dmrbs18 Haticepkr01 22 haftadan sesleniyorum 😅 hala içiyorum.devam 7 haftada baslamıstım . Bırakmayi denedim çok kötü oluyorum kusmalarım tekrar başlıyor oyuzden doğuma kadar devam 😊
catandgirlmom Haticepkr01 bana da öyle dedi ama sabah aldığım zaman o ilacı sindirene kadar o kadar midem bulanıyor o kadar uykum geliyor ki geceleri 2 tane alınca daha iyi oluyorum o yüzden sabah almıyorum
Haticepkr01 Dmrbs18 19+5 kendimi diretiyordum ekstra ilaç içmemek için artık dayanamıyorum kusmaktan boğazım ağrıyor 😂 içmeye başlıyorum iyi gelir banada inşallah az sabır allahım şifa versin hepimize 🥰
Haticepkr01 Elsla_21 başlamadım daha ama ben mide yanması ve istifra ettiğim için içeceğim umarım öyle yanma yapmaz zaten kötüyüm dah aktörü olmak istemiyorum 😭
babysahin Haticepkr01 bende aynı şekilde kullanıyorum gün içinde bulantı devam ediyorsa öğleden sonrada bir tane alıyorum doktorum bi sakıncası yok dedi
Baharcdemir Canım ben 4 aylıkken başladım şuan 31 haftalığım hâla kullanıyorum ama en başından beri hep geceleri 2 tane içtim gündüz kullanmadım şuan ise geceleri 1 e düşürdüm