Deletedmom_69 Kızlar Etlik Şehir Hastanesi ya da Gülhane Eğitim de randevu bulabilen bu işin ehli bir arkadaşımız var mı 😂😂 Randevular ne zaman açılıyor acaba 😂
1Gunes Deletedmom_69 182 yi ara sor kuzum onlar sana ne zan randevuyu açacaklarını söylüyorlar sende sabah 10 da girip alırsın hemen istediğin dokktora ben bugün öyle yaptım 182 yi aradım 26 kasımda randevuları açıcaz 15 günlük dediler hemen alicam sabah 10 da sisteme düşer dedi
Rabia_zeynep61 Deletedmom_69 merhaba önümüzdeki ay için alcaksanız bazen mhrs de ay sonuna kadar veya ertesi güne gösteriyor son iki aydır farkettim ben de ay sonuna kadar bidahaki ay randevuları açılmıyor sanırım kadın doğumda ay başında baktığımda bir iki hafta sonraya bulabiliyorum aklınızda olsun☺️
Atesays Deletedmom_69 malesef etlik şehir de 1 haftadan fazadir hiç randevu görünmüyor . Yada sabah erkenden gidip sıra alıp beklemek gerekiyor
Deletedmom_69 Sevimefealp düşmüyor canım açık Şuan ama yok yani hep ertesi gün olacak şekilde geliyor bildirim bana haftama göre lazım
Deletedmom_69 Rabia_zeynep61 Yok kuzum hiç yok baktım da daha bebeği hiç görmedik 7. Haftaya alayım diyordum yoktu gülhaneden 5 aralığa anca buldum ama şehir hastanesine gitmek istiyorum ☺️
Esayser Sabah saat 9 gibi ara ara girerek buluyorum ben yedek kon. Açılıyor bazen takip etmek gerekiyor ben şeker yüklememi yaptırdım ve kontrolümü orda oluyorum
nilmur0 Deletedmom_69 gülhaneye gidiyorum ve buluyorum randevu tek Gülhane yi seçip kadın doğumu seçip bi dene bakalım
Deletedmom_69 nilmur0 öyle yaptım canım bulamadım. Yani buldum ama tarihler uymuyor gitsem bebeği göremem tekrar tekrar gitmem gerekecek ya da 9. Haftaya denk geliyor
Deletedmom_69 nilmur0 canım gülhanede kadın hastalıkları ve doğum diyor ya gebelerde gidebiliyor değil mi?
HRHR Deletedmom_69 sabah 10 da randevu sistemi açiliyor MHRS den o zaman bulabilirsin Ben de öyle yapıyorum
Rabia_zeynep61 Deletedmom_69 ay hayırlısıyla görmek nasip olur inşAllah canım benim 🤗😍 sürekli bakmak gerekiyor bazen yakın tarihlere de çıkabiliyor ara ara bak yine belki önümüzdeki hafta içine bulursun🤗🤗
sliya30 Deletedmom_69 sabah 10 da açılıyor ama ben şimdi girdim bi bakim dedim yarına randevu buldum mesela yarın hayırlısı ile gidecem birde taa Aralık 5 de vardı bende yarına aldım 37+5 günlük Olcam yarın malum beklemiyim 5ine kadar 😁
Deletedmom_69 sliya30 canım merhaba gülhanede kadın hastalıkları ve doğum diyor ona gidiliyor mu gebeler için acaba
SerapYbilal Randevu almak istiyosaniz mutlaka gece deneyin simdiye kadar butun randevularimi gece 2 3 gibi aldim gece iptal eden cok oluyo hemen ertesi gune alabiliyosunuz
Deletedmom_69 SerapYbilal canım bende çok rastlıyorum ertesi gün için ama garanticiyim biraz haftaya olan randevuyu istediğim saate almam lazım 😂 kızım okula gidiyor eşimle erkenden gidip gelmek için istiyorum biraz da