EverlerinSeher Kızlar merhaba bugun kan testi verdim gebelik için beta HCG hormonu 104.9 çıkmış gebemiyim bide kaç haftalık oluyor yardımcı olursanız sevinirim canlarım
denizarenmom EverlerinSeher hamilesin 2 gunde bir ver artisa bak haftanida son adete gore hesaplayabilirsin hayirli olsun
Lavinyaa8 EverlerinSeher hayırlı olsun hafta hesabi son adet tarihinize göre yapılıyor 2 gün sonra tekrar verip artışa bakın
melikeyldz_05 EverlerinSeher Bende Beta Hcg 14 ile öğrendim şuan iki günde bir kan veriyorm yükselmesini bekliyorum en son 44 oldu İnşallah İsteyen herkese nasip eder 🤲
Hemsireanneeeee EverlerinSeher evet gebesin 🥰 beta değer iki günde bir kendini 2 ye katlarsa sağlıklı bi gebelik yolundasındır diyor uzmanlar 😀 hayırlı olsun 🌸
EverlerinSeher denizarenmom Elhamdülillah’Rabbime 🥲 bir an anlayamadım acaba kaç haftalık oluyor randevu yok yarın poliklinik de bide o yüzden size sorayım dedim
Mrv_123_bg EverlerinSeher daha yeni zaten gebeligi en az 5 ile ogreniyorsun canım anca yerlesmeye başlamış
Dark EverlerinSeher daha yeni ama son adet tarihine göre hesaplayın, beta kişiye göre değişiyor İki gün sonra verin bir iki defa, çokta takip etmeye gerek yok stres yapmayın. 1-2 hafta sonra kontrole gidebilirsiniz
melikeyldz_05 EverlerinSeher Normalde var denilio ama değer yükselmez ise boş gebelik olur ddi doktor