Esrafeyyat1 Kızlar dünden beri sıcak basıyor bana bir hararet bir sicaklanma ki sormayın acaba doğum belirtisi mi diye düşündüm varmı benimle aynı durumu yaşayan
Elif-Turan5036 Esrafeyyat1 bende de var canım 37 haftaligim bayadir bence doğum belirtisi değil hormonlarin değişimiyle alakalı
MinnieMouse Esrafeyyat1 tamamen hormonal 🤣 şükür ki kışa denk geldik. Kızımı Haziran’da doğurdum. Ayy son bir ay geçmemişti alevler içindeydim.
Esrafeyyat1 Mskk havada soğuk yani şarıl şarıl yağmur var beni ateş basıyor 🤣🤣 hamilelik sen nelere kadirsin
Esrafeyyat1 Elif-Turan5036 bende dünden beri çok arttı canım bende 37 haftaligim her olanı doğuma bağlıyorum 😂😂 doğurmak istiyorum diye
Mskk Esrafeyyat1 son zamanlarda başladı bende üstümde mont içime ince kısa kollu giyiyorum bu havalarda o derece yinede sıcak basıyor 🫠 neyse ki son haftalarımız az kaldı insallah bitiyor 🙂
Elif-Turan5036 Esrafeyyat1 vakit gelince öyle oluyor insan istyor ya herseyi doğuma yoruyor çatı muayenesi olsun mu?
Esrafeyyat1 Elif-Turan5036 oldum canım geçen hafta doktorum normal doğuma uygun dedi ve 2 cm açıklık var dedi
Elif-Turan5036 Esrafeyyat1 evet ilk gebelik bilmiyorum valla sancı falan yok sadece acilmam olduğu gece sancim olmuştu şimdi sadece tuvalet ihtiyacımı giderirken oluyor hafif sancı şuan 37+4 um