NursemaHasanmBas 20 hafta 2 günlük oğluma hamileyim diğer oğlumu beş aylık kaybettim rahim yetmezliğinden bu oğluma 15 haftalıkken serklaj dikiş atıldı fakat bu akşam kasık ağrılarıyla ve oğlumun taş gibi sürekli kasılmalarıyla hastaneye gittim hem kanda hem idrarda bakteri iltihap çıktı doktor doğumu tetiklediğini söyledi aynı şeyleri yaşatmasın Allah ım bana nolur sizlerde dualarınızı eksik etmeyin bebeğimden 😔😔🙏🙏
yagmurtpl NursemaHasanmBas Allahım şifa versin inşallah bebeğinize sağlıkla kavuşursunuz iyi düşünün lütfen iyi olsun 🙏🙏
ardengunes NursemaHasanmBas canım Rabbim acil şifalar versin inşallah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin meleğini sen de iyi düşün hep olurmu iyi düşün ki iyi olsun hersey 🙏
NursemaHasanmBas yagmurtpl allah razı olsun antibiyotik tedavisi uygulanıyor çok sağolun rabbim hepimizin evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin psikolojik olarak çöktüm
yagmurtpl NursemaHasanmBas Allahım yardımcınız olsun inşallah antibiyotikler etkisini gösterir ve sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza, güçlü olmaya çalışın yavrunuz size sımsıkı tutunmuş durumda 🙏
NursemaHasanmBas yagmurtpl inşallah onun için şuan çok erken çok 😔😔 rabbim evlatlarımızı bağışlasın çok zor onu kaybetmek 🙏🙏
Yesimm3 Sağlıklı bir şekilde inşallah gününde kucağına alırsın canım 🙏 Allah'ım evlatlarımız la sınamasın 🙏🙏
EmineBurcuTfekiSar NursemaHasanmBas Rabbim sağlıkla vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Dua ettim Allah’ım kabul eylesin. Hepimizin bebeklerini sağlıkla vaktinde kucağımıza almamızı nasip etsin Allah’ım inşallah🤲🤲
RRR Rabbim şifa versin canım stres yapma yaptıkça kasılıyo rahat olmaya çalış başka şeylerle ilgilen ☺️
NursemaHasanmBas RRR allah razı olsun bugün birazdaha iyiyiz en azından kasılmalarımız durdu bol bol yatıyorum ve su içiyorum 🙏😔