Edau9 Kızlar bugün kontrole gittik bebiş kanala girmiş yaaa kanala giren bebek hemen doğuyor mu erkenden girmiş ne acelesi varsa🥺😁
mor_menekse Edau9 benimde o haftarda kanaldaydi şimdi 39+1 olduk yarın doğumum var Allah’ın izniyle 😇
Senaerd Bebeğin kanala girmesi ile baş aşağı dönüp doğum pozisyonu alması aynı şey midir ? İlk gebeliğim tecrübesizliğime verin 🙈
HurremSultan Senaerd noo degil canim🦋 Google bak resimlere görürsün. Kanala girince daha çok zorlaniyorsun ama ☺
Edau9 Senaerd değil canım benim ki 17.haftadan beri normal doğum pozisyonundaydı daha yeni kanala girmiş işte 😁Aynı şey değil
mor_menekse Edau9 korkma ya rahat ol .stres korku herşeyi etkiliyor.ben yarın dogurcam ama çok sakinim relax bıraktım vücudumu ☺️
Senaerd Edau9 anladım canım çok teşekkür ederim,biz de 36+2 yiz bugün kontrolde baş aşağı dönmüş normal doğum yapabilirsin dedi doktorum da o yüzden merak ettim 🥰
Edau9 mor_menekse ohh kavusucaksiniz yavrunuza Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun şimdiden ♥️♥️