Aysee6346 Gozdeparlar bende öyle düşünüyorum ama 20 haftalık erken diyorlar bazıları ondan kafam karıştı
Gozdeparlar Aysee6346 eskiden di o erken muhabbeti hiç takılma millete al. Eskiden geçen sene ile bu sene arasında ne kadarcık fiyat farkı oluyordu allaseniz. Simdi haftadan haftaya fiyat farkı çıkıyor.
guzelanne01_ Aysee6346 kızımda 30 haftasında Adanada Gül Bebe denilen mağzadan aldık E bebek gibiydi aynı 11 yıl önce🙈 şimdide yine Allah izin verirse 30 haftasında (çoğu şeyide kızımdan kaldı zaten ortak renk aldım🙈) civil ,e bebek ,lc wakiki oralardan alırım
guzelanne01_ Aysee6346 Ucuz bişey kalmadıki canım internettende görmeden almam Maraşta yaşıyorum başka mağza şansımda yok SIRADAN bebek mağzalarının kıyafetlerinide sevmiyorum
Aysee6346 ZeynepNilDuran zaten herkes farklı söylüyor bazıları al diyer bazıları ise alma diyer kafamız baya bir karışıyor
guzelanne01_ Aysee6346 ben almama taraftarıyım benim düşüncem bu 30 haftadan sonrası doğuma yakın olsa bile alınır ne varki yıkayıp ütülemekte
Dmrbs18 Aysee6346 duanızı edin icinizi ferah tutun tadını cıkartın . Onların hiç birini ben almadım hep annane dedeler babanneler teyzeler 😅 ben bir iki aldım . Rabbim hepimizin bebegini saglıcakla kucağına almayı nasip etsin ♥️
Aysee6346 Petito35 birde benim ilk gebeliğim herşey almak istiyorum sabırsızca ama böyle giderse zor olur baya bir pahalı
Petito35 Aysee6346 ucuz birşey yok ama bu alacaklarını geniş zamana yayarsan daha hesaplı olur 0-3 ay çok almamaya çalış iki hafta içinde boyu kilosu değişiyor bebelerin
Aysee6346 guzelanne01_ aslında yıkayıp ütülemek değil de ekonomik kriz var daha da artacak onun için alın diyorlar çünkü gide gide pahalı oluyor
Lavinyaa8 Aysee6346 22 haftadayim her şeyini bitirdik iyi ki de erkenden almışım aldığım her şey zamladı
Lavinyaa8 Aysee6346 liste yazın kağıda her ay alabildiginiz kadar alın üstünü çizin anca öyle bitiyor erteledikce kalıyor yoksa
guzelanne01_ Aysee6346 ozaman beni çok iyi anlarsın canım🙈🙈Bende burada gelin oldum Yaşadığım ilde heryer çok güzel bebek mağzasıydı Ama maraşta yok dere pazarı denilen yer var tekerekte bir iki mağza varsa vardır binevlerinden varsa vardır onlarda marka mağzalardan 10 katı mecburen Lc wakiki e bebek civilden alacaz Dediğim gibi internetide bebek alışverişinde sevmiyorum