Hatice_Bahri Anneler 38+6 hamıleyım bugun inanılmaz vajına bölgemde agrı var yürümekte güçlük cekıyorum nıye böyle oldu bı anlam veremedim kalçamı sankı söküyorlar sızınde oluyormu böyle
Annesininportakali53 Hatice_Bahri 38+4 bende 1 haftadır var bebek kanalda 1 haftadır kanala girdiğinde oluyormuş bide doguma hazirlikmis rahim kasilip gevsiyormus ben 1 haftadır çok şiddetli çekiyorum doktorum normal dedi ebbek kanalin ucunda heran gelebilir doğuma hazırlanıyor dedi ama 1 haftadır tık yok 38+4 oldum bile 🤷♀️
Polipoli Benimde ilk doğumumda 36. Haftada çok şiddetli olmuştu sabahına doğum yapmıştım şimdi ikinci gebeliğim yine ağrı oluyo arada korkutuyo
Hatice_Bahri Polipoli ben bugun ılk defa böyle oldum ama su an bırazdaha ıyı ama arada bı bebek yukardan bastırınca afedersınde alt bölgem açılıyor gıbı hıssedıyorum
mikaa 36+4 bende 1-2 gundur bu sekilde agri var, herhalde bebek buyudu iyice baskinyapiyor. Doktordan da yeni geldim ne acilma ne de sanci cikmadi
Hatice_Bahri Tarikipek normaldede yürürüm doğum kolay olsun dıye evınde 3 katlı sureklı merdıven ınıp çıkıyorum . Yattım ama geçmedi
Tarikipek Annesininportakali53 sizinle aynıyız. Ben de de ayakkta kalınca ağrı oluyor ama bugğn muayenem vardı. Soktor kanalda değil dedi. Ama her an gelebilir hazırlıklı ol dedi 🤷
Hatice_Bahri Annesininportakali53 bızde 39 olduk bugun ama dün kontrol vardı normal dedı bugun de böyle sıddetlı agrı var bebegımde hareketlı galıba Kanala yerleşiyormuş
Annesininportakali53 Tarikipek kanalda değilse gelemez ki belli dogum sırasında kanala girer benim cok ayakta durmaya bagli agrim olmuyor canim benim sürekli ağrım oluyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum berbat bir sizlama var bakalim benim kanalin ucundaymis heran gelebilir dedi birakalim da gelsinler artik🤣
ikimelekannesii_ Tarikipek Yakın arkadaşım kontrol gününde ne acilmasi vardi ne de bebek kanaldaydı herkes ümidi kesmisti 😀ertesi gün doğuma girdi bu isler birden oluyor oyle kanala girdi girmediye bakmıyor bebisler birden geliyorr🤩rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah
Esrafeyyat1 Hatice_Bahri galiba cumartesi kontrol var bakalım durum ne inslalah kanala girmiştir kızıma kavuşmak için sabirsiizim 😍🤰