Minarda mervee0606 cümlemizden inşallah bende ne zaman olursa öyle yaparım ve şükür iyi geliyir geçiyor 🥰🙏🙏
Edafmo mervee0606 bana ortopedi doktorum magnezyum eksikliği ve kalça kemiğinin yani leğen kemiğinin genişlemesinden kaynaklanıyor demişti.. sizin şafak az kalmış neyseki🤲🏼
mervee0606 Edafmo Magnezyum da kullanıyorum aslında ama neden böyle oldu bilemedim birden başladı ve çekilmez bi hal aldı gerçekten evet şükür az kaldı Rabbim tüm gebelerimizin yardımcısı olsun 🤗🤲🏻🤲🏻
Buse-K Hemde nasıl bir ağrı işkence 15. Haftada başladı 24. Haftadayım hayatımı tamamen kısıtladı bir mide yanması bir bel ağrısı allah yardımcımız olsun🙏🏻
mervee0606 Buse-K Gerçekten çok zor ya Amiin rabbim tüm annelerimizin yardımcısı olsun sağ salim kavuştursun evlatlarımıza insAllah 🤲🏻
Busbusu mervee0606 ağrı tam olarak nasıl iki gündür cekiyorum ama bağırtiyo ağrı girince kalcamla kasigima doğru biyere bı krammi ayrımı ne tam anlatamıyorum feci bsy nefesim kesiliyo bı kaç saniye suruyo
mervee0606 Busbusu Benim ki tam olarak bel ve kuyruk sokumu arası oturamıyorum eğilemiyorum yana dönerken dediginiz gibi bendede anında bi bağırma kopuyo yani felaket bi durum anlam veremedim
MelisBerdo Didemesut ben de 14. Haftadayım aynı problem bende de başladı. Uyuşuyor gibi bir ağrı oluyor