Gzdtrtl Bugun doktor kontrolüne gittim kızlae suyun tam sınırda takip edicez dedi ama başka bisi demedi benim yapabilceğim bisi varmi acaba sizde böyle bir durum oldumu
Bebekdelisi Gzdtrtl 27 den 37 geldım bol su sürekli yatıs ve devecı armutu ile suyu 3lt çıkardım sonra 4lt derken bol su içtim kahve soda ve kapalı gida uzak dur
Gul47 Gzdtrtl benimde öyleydi 30.haftamds 3 gün içinde tamamıyla bittiği için sezerysna alindim şimdi bebeklerim yogunbakimda
2022bebeki Gzdtrtl Havuç, havuç suyu,deveci armutu birebir. Karbonhidrat vücutta su tutan gidalardan uzak durmalısınız. Protein ağırlıklı beslenip,kafeini kesip tuzu minimuma cekmelisniz. Geçmiş olsun🌺
Mucizelermumkun Ben de merak ediyorum, benim doktorum bir şey demedi ama 29 unda randevum var ne diyeceğini merak ediyorum. Acildeki doktor suyunuz sınırda dedi. Ne demek oluyor ne yapmak lazım ben de merak ediyorum
Gzdtrtl Mucizelermumkun size bir bilgi verilirse banada yazarmisiniz ben şoktan sormamisim bile suyu az iciyorum ondanmi acaba ya
Gul47 Gzdtrtl benimde 29. Haftada azaldı serumlarla 30.haftayi gördük 30×3 de ise tam bitti sezeryana aldi doktorum bebeklerim şimdi yogunbakim kuvezde perinatolojiye sormuştum yiyecek içecek etkiliyormu yok demişti
Sdnrerl Gzdtrtl benim de 28 den beri azdı su an 36+1 iz dün doktor kontrolüm vardı ve havuç suyu içerek düzeldi
Kbr Gzdtrtl bana doktorum suyu arttır ama sadece suyu arttırmak yetmez su tutan seylerde lazım havuc suyu marul bol yeşillik tüket dedi