Ktki Merhaba arkadaşlar, bebeğimde sağlık sorunları görüldü. Doktorum artık perinatoloji bölümü ile başka bir hastanede devam etmemi söyledi. Gata yada başka bir hastane için tavsiyede bulanabilcek vermi bu bölüme giden daha önce
Ozge006 Canim bildigim kadariyla gatada perinatoloji yok bilkent ya da etlik sehir hastanelerinde. Birini tercih edebilirsin bende perinatoloji takipliyim bilkentteki doktorlarin muayenesinden memnun kalmadim yenile etlige gidiorum orası icin yorum yapamiycam daha
Yagmur981 Kaç haftaliksiniz Ankara üniversitesi Cebeci tıp fakültesi perinatoloji bölümü çok iyi hele coşkun hoca var mükemmel bı doktor tavsiye ederim özel olarakda ilgileniyor
Ktki Yagmur981 20. Haftam biticek. Galiba kadın doğumdan giriş yapıcaz o yönlendircek doğrumudur? Birde yönlendireceği doktoru biz seçebiliyormuyuz kadın doğumcunun? Tavsiyen vs varmı neyle karşılaşıyor insan
Yagmur981 Ktki 16 haftaliktan sonrasını almıyorlar galiba ama özel hoca isterseniz alabilirlerde tam bilmiyorum ben 12. Haftadan beri orda takipliyim önce normal muaneye girdim bebeğin kalbinde bı sorun görüldü perinatolojiye yönlendirdiler coşkun hoca o kadar ilgilendi ki 45 dakika her organına her ayrıntısına baktı çokta espirili biri şükür bı sorun gözükmedi doğumda da güzel bı hastane ilk kizimi da orda dogurmustum. 03125083508 bu numarayı arayıp bilgi alabilrsiniz
Ozge006 Ktki ya alel acele muayene ediolar iki hastaya ayni anda bakio soracagin soruyu adam akıllı soramion o hengamede 7 numarali oda ilgileniodu benimle