Janset2105 Giyim olarak instagramda YumurcakAvm diye bir sayfa var ordan aldım bir kaç bişey güzel ürünlerin kumaşları tavsiye ederim. Diğer somut ürünleri hepsi burada ve n11 den sipariş veriyorum buralardan da memnunum kargo hemen ulaşıyor elime
MutluVeTazeAnne Esomami bende portbebe alacaktım çantasıyla birlikte 70 liraydı çokta güzel görünüyordu ama nasıl gelir bilemedim rengi farklı çıkar diye korktum çok sevimli güzel bir şeydi ama işte..
Kumsal_asya 50 yerden ayrı ayrı kargo ödemektense tek 1 yerden herşeyini aldım en ucuz bebek market ten.800₺ lik. Bugün geldiler çok kaliteli ve güzeller. Sadece arkadaşım nohut battaniyesini beğenmemiş aşırı ince dedi. Onun harici herşey çok iyi 👍🏼
Zeynep360 SedanurAydnAta gerçekten mi ben burdan duymuştum bu siteyi herkes öve öve bitirememiş alışveriş yapayım diyordum
Emali Edanurusta gelen ürünlerinizin yeri nasıl penye kumaşı falan yumuşak mı nasıl ürünler getirtmiştiniz🙄bende baktım fiyatları baya uygun ama kalitesini bilemedim denemedim henüz
Edanurusta Emali Kalitelileri ben çok beğendim sırf marka diye bir sürü para istiyorlar. Bir kaç parça alıp deneyin derim ☺️
buketakblt Pars netten 110 liraya aldığım takım mağaza da 70 liraydı kesinlikle hm den bir daha bir şey almayı düşünmüyorum
Serii HasretEmre evet canım bibuçuk Ay önce sipariş verdim arkadasım kızının Doğum günü için hala gelecek 😂 mesaj atıyorum cevap yok zaten şikayetvar sitesinde o kadar çok şikayet varki keşke önce oraya baksaydım en son savcılığa şikayet edecem verin paramı yazdım ürün geldi göndercez yazmışlar hala gelen giden yok haftaya gidip gerçekten şikayet edicem
Ceydadefne1 dyg1606 vala bebek olmadi daha giydirmedim ama yikadim utuledim gayete begendim yani hem uygun hem.guzel ordan almaya devam edicem
SedanurAydnAta Zeynep360 canım seni etkilemeyeyim ben beğenmedim pek yıkadım renkleri hep bozuldu 🤦🏼♀️ Lcw den aldım bende pahalı gibi duruyor ama aslında gayet uygun indirimlerde 🙈
Hgemr Yasemindemirtas ebebek,h&m,lcw,civil,trendyol,hepsiburada, n11 ve gittigidiyor. İnstagramda da birkaç sayfadan yaptım,isimlerini hatırlamıyorum🙊
semazkcblc Yasemindemirtas e bebeğin uygulamasından sürekli outlet kısmını takip ediyorum. Uygun fiyata o kadar şey düşürdüm ki anlatamam ve hepsi çok güzel😍 tabi bazen benden sorunu oluyor, 0-3 ay bedeni markalara göre değişiyo bazıları daha büyük oluyor