rileyss Yasemindemirtas hamileligim boyunca simdiye kadar joker,gap, n11, hepsiburada, dermoeczanem, trendyoldan alısveris yaptım hic sorun yasamadım. ifondi.com’dan lohusa pijaması satın almıstım ama 3 gunde kargoya verilecegi yazan ürün 10 günü gecip kargoya verilmeyince siparisi iptal ettim bir tek bu siteden memnun kalmadım
Pars H&M in ürünleri hem %100 organic cotton hem uygun hemde cok cesit var. Aplikasyonundan da web sitesinden de bakabilirsin.
buketakblt Pars netten 110 liraya aldığım takım mağaza da 70 liraydı kesinlikle hm den bir daha bir şey almayı düşünmüyorum
dyg1606 Ceydadefne1 bende baktimda dediginiz siteye baya uygun seyler var kalitesini begendinizmi nasildi acaba
Ceydadefne1 dyg1606 vala bebek olmadi daha giydirmedim ama yikadim utuledim gayete begendim yani hem uygun hem.guzel ordan almaya devam edicem
glam Yasemindemirtas h&m, zara, trendyol, zara home, joker, gap, calmindo.com. Hiç sorun yaşamadım. Birçok şeyi internetten alıyorum, şimdilik aklıma gelen bunlar
ikizlerimveannesi Yasemindemirtas hepsiburada,n11, trendyol, joker den aldık şimdiye kadar hepsinden memnun kaldık 🤗
Seyma18 Yasemindemirtas e bebek , cıvıl, Trendyol, n11.com dan aldım çok şeyi indirimi yakalarsan baya uygunsuz geliyor
Hellobaby Ben amazon.com.tr den kıyafet degil ama krem göğüs kalkanı reflu yastığı gibi bebek bezi gibi birçok şey aldım. Alacağım şeyi belirleyip her gün takip ettim ve piyasanın baya altında aldım. Tavsiye ediyorum.
MelekMervertlek Amazon.comu takip ederseniz günlün indirimler oluyor reflü yatağı soothie emzik falan aldım piyasanın yarı fiyatına
SemraSnmezTuru E bebek (en fazla e bebek) n11 hepsiburada lcw ürünlerim hep eksiksiz ve güzel geldi. İndirimleri de takip edince çok uyguna şeyler aldım.
Gizemen Yasemindemirtas bende e bebek hepsi burada lcw. Hepsi buradadan daha çok alışveriş yaptım tabi bence en sorunsuzu o
CansuDemir Yasemindemirtas Trendyol,ebebek,patırtı.com,civil,aliexpress,lcw,defaxto,koton. En son bir de şehrimde pek seçenek yok,olanda çok pahalı diye partievreni.com dan bir kaç paket süs vb aldım.