Sibelemreemre betulebrar61 evet son adet tarihi ve kendi doğum tarihini gün ay yıl olarak giriyorsun tabi 2022 olmasına dikkat edin
betulebrar61 Sibelemreemre onu yapıyorum ama açıklama ya göre de +1 yaş ekleyip takvime öyle bakın diyor orayı anlamadim
betulebrar61 Sibelemreemre her sayfa aynı çıkmıyor bazen kız bazen erkek cikiyor. Siz denediniz mi doğru çıktı mı sizinki
Sibelemreemre betulebrar61 evet denedim ve doğru çıktı bendede bazen erkek bazen kız çıktı ama çoğunluk erkek çıkıyordu şimdi 24 haftalik ve erkek
betulebrar61 Sibelemreemre ben de bir kız bı erkek anlamadım gitti şu işi Rus takviminde hep erkek dedi ama bakalım ya nasip😅
betulebrar61 Sibelemreemre amin inşallah bir kızım var rabbim iki meyveyide taddirsin inşallah🥰🌼 teşekkür ederim kuzum
Sibelemreemre betulebrar61 hadi hayırlısı canım her gittiğimde doktor bana erkek diyo ama ben daha inananiyorum erkek olacağına 3 defa pipi bile gördük 2 kız olunca 🤣🤣
betulebrar61 Bu arada smdi senin yöntemine 2018 takvimine baktım 😅 bir yaş ekleyerek kızım da doğru çıkmış oluyor
Gizemli Ben 3 tane çin takvimine baktim ayri sitelerde. 2 tanesi kiz çıktı 1 tanesi erkek. Cinsiyet de erkek
Sibelemreemre Gizemli evet farkli cikiyo bazen bende kaç defa baktığımda kız ve erkek çıkıyordu bire bir tutmuyo tabi Rabbım hayırlısını versin kimin gönlünde ne geçiyorsa o olsun