Eylulun_annesiii Kızlar salam sucuk sosis yasak evet ama pizza yiyen var mı? Canım çok istiyor. Doktoruma şimdi mesaj attım ama cevap gelene kadar sizlere de bir sormak istedim 🙈
Emine_pektas01 Eylulun_annesiii böyle seylerı takmayın bence ya herseyı yıyın valla ben yerim herseyi ve sucukta kahvaltıda yıyorum arasa salam da yıyorum canınız ne isterse yiyin bence
aframoms13 Eylulun_annesiii ben hamileliğin başımda sağlıklı beslenmek için bi süre öyle şeyler yemedim ama artık canım iatiyor bende yiyorum valla canım isteyipte yemeyince o beneğin hakkına girmiş gibi hissediyorum açıkçası. İyice piştiği taktirde bence bi sıkıntı yok. 27.haftama girdim hiç sorun yaşamadım ne enfeksiyon ne başka bişey olmadı
Tugbakose-24 Bnm doktorum bana kısıtlama koymadı canın ne cekerse ye dedı😂vala sosis salam kokorec midye allah ne verdıyse yedm
Eylulun_annesiii Tugbakose-24 ahh ne kadar güzel. Ben midye 1 tane yiyim dedim ona bile izin vermedi. Bebeğe enfeksiyon vs yazıyordu nette salam sucuk sosis için. Kardeşimde diyetisyen o da izin vermiyor 🙈 doktorum dan hala ses çıkmadı
Eylulun_annesiii Emine_pektas01 doktorum salam sucuk sosis midye gibi şeyleri yasakladığı için korkuyorum. 21. haftadayız riskli Bi durum olmaz artık diye düşünsemde işte Bi korku endişe oluyor
Seydaamuratt Ben az önce Bi tane gömdüm kızlar bence abartmadan canımız çekince ara sıra yemekte sakınca olmaz
Meribiri1 Daha dün akşam dominostan söyledim yedim doktorum bişeyi çok abartmadığın sürece sorun olmaz der hep sağolsun. 16. Haftadayım hiç bi yediğim etkilemedi şükür ki
MadameHappy34 Eylulun_annesiii 😅yemek yapmadığım da eşim geç geldiğin de pizza yiyoruz ne zararı olabilir ki canım..
aframoms13 uraz_ve_annesi- ya tam olarak öyle değil de sonuçta canım istiyor yemeyince kendimi kötü hissediyorum acaba aşeriyo muyum diye anlayamıyorum da aşerip aşermediğimi bu yüzden allah ne verdiyse gömüyorum valla 😂
Moresek Eylulun_annesiii bulantidan hiç bı şey yiyemeyenlerin de yerine yiyin gitsin 👏🥰bı şeyler yiyebilmek gerçekten büyük nimet yiyebilirken yiyin
Eylulun_annesiii Moresek çok şükür bulantım çok hafif oldu ama ben 10.haftamdan beri prilam kullanıyorum onunda etkisi olabilir hafif olmasında. Kuzenimde hamile o da içiyor ama onda çok bulantı oldu. Ya da tamamen bünye meselesi. İlaç kullanıyor musunuz siz bulantı için?
KeremikoBayky Eylulun_annesiii roka parmesan sarımsak siyah zeytin ve zeytinyağlı akdeniz pizza yedim birkaç kere taze
mekutlu12 Eylulun_annesiii ben yedim yani öyle katı bi yasak yok ki bu sucuk sosis konusunda ama yememek daha iyi. Genelde doktorlar da canınızın çektiğini yiyin derler sık sık olmadığı sürece
Tbayram Eylulun_annesiii Ben hamilelikten önce de her şeyi çok pişirerek yediğim için kendimi yemeyeceğim diye kısıtlamadım açıkçası. Tost pizza yiyorum denk geldikçe yada canım çektikce çok şükür 22. Haftaya yaklaştık bir sorun yaşamadık. Ama siz yine de cevabı bekleyin içiniz rahat etsin.
253825 Eylulun_annesiii ilk defa duyuyorum pizza yemekte ne gibi bir sakınca olabilir ? Her hafta evde kendim yapıyorum hafta sonları yiyorumda
Eylulun_annesiii 253825 sucuk salam sosis bebekte enfeksiyona yol açabilir diye Bi şey varmış sanırım.
catandgirlmom Eylulun_annesiii yemeyin bence benim doktorumda paketli gıda bile yeme demedi ama çiğ et yeme dedi toxoplazma riskine karşı, yani insanlar ye ne olcak vs demiş doktor kesinlikle yeme derken bu ne rahatlık ben hiç anlamadım ağzıma sürmedim korkarım yani ihtimallerden bile