MadameHappy34 🫣😅 merhaba kızlar Çin takvimi erkek dedi Rus takvimi de erkek ve cinsiyetimizi öğrendik erkek olarak :) Çok merak eden anneler takvimlerden bakabilir.
Tanembebek5 MadameHappy34 bebeklerimiz benziyor sanırım benimkide erkek ctesi öğrenicez biz de gösterirse 🥰 burda 9 haftalık. 13 olucaz ctesi 🥰
HKiLiCeR Rus takviminde son adet tarihi yazıyoruz çin takviminde ise hamile kaldığımız ayı yazıyoruz. Ben 17 temmuzda öğrendm hamile oldugumu ama temmuzda mı kaldım haziranda mı bilmiyorum. Haziran yazınca erkek temmuz yazınca kız çıkıyor çin takviminde 😂
Betusgunes MadameHappy34 benim 3 kızımda da çin takvimi doğru çıktı şuan 12+5 iz erkek diyor doktor tahminde bulunmadi bakalım bekleyip göreceğiz
MadameHappy34 Betusgunes insaAllah gönlünüze göre olur..:) ama insaAllah erkektir:)) öğrendiniz de haber edin lütfen.
EsBD Betusgunes hangi çin takvimine baktınız acaba ? çin takvimine bakılırken yumurtlama günü mü baz alınıyor yoksa son adet tarihi mi biliyor musunuz? Birde ay yaşı mı yıl yaşı mı baz alınıyor ☺️
Betusgunes MadameHappy34 hayırlısı neyse o olsun insAllah sürpriz bir bebek kendisi bakalım civciv çıkacak kuş çıkacak ❤️🥰
MadameHappy34 coolmother :) cinsiyetimizi öğrenince kontrol ettim doğru çıkınca yazmak istedim bir çok insan merak ediyor o yüzden:)