Halimee1634 Emzirme sütyeni şuan için 2 tane aldım atlette aynı şekilde ama yeterli mi az mı yardımcı olur musunz
Yigitbaby Halimee1634 bende 2 tane aldım yeteceğini düşünüyorum ben ama bilemem merak ettiğim bir konı
limoncicegimFO Halimee1634 ben de 3 tane lc waikiki den aldım bence kullanışlı çünkü lc emzirme atleti içinde süngerli ekstra emzirme sutyenine gerek kalmıyor göğüs ucu belli etmiyor süngerli olduğu için
aliandalina Göğüs pedi kullanımında 2 veya 3 tane yeterli oluyor çünkü bı tarafı emerken diğer tarafta da sütun akıyor ve ıslanıyor
limoncicegimFO aliandalina göğüs kalkanı kullanabilirsin cnm göğüs pedleri ıslak kaldıkça da enfeksiyon kapma riski var
Deletedmom_31 2 tane atlet aldım ama doğumdan sonra hemen 2 tane daha sipariş ettim. Lohusayken deli gibi terleniyormuş çünkü.
Papatya24 arirangg Ben de onu merak ediyorum e-bebekte 80b den başlıyor o da küçük mü olur 85 mi almak lazım bilemiyorum normalde 75-80 takıyordum biraz büyüdü ama çok da değil
arirangg Papatya24 Canım ben de şimdi almak istiyorum da onu bilmediğim için alamadım. Çünkğ göğüsler büyüyecek
Anonymousmom Halimee1634 sütyen aldım 3 tane gerekli olduğunu düşünüyorum . Atlet kullanışlı gelmedi bana .
Linaalya Emzirme sütyeni eğer yaza gelecekse doğumun iyi. Çünkü o sütyeni taktıktan sonra sadece bir tişört giyebiliyosun rahat açmak için. Atlette kışın doğum yapacaksan iyi kazağın içine
FatosNazim53 Halimee1634 Ay ben dün iki tane sipariş verdim. Arkadaşım kullanıyor çok memnun. Bakalım gelince gorcez
limoncicegimFO poyrazvearya lc waikiki uygulamasıni indir canm ordan sipariş ver hatta bazen belli miktar üstüne indirim de oluyor daha uygun alırsın. Ben lc den alıyorum bebek kıyafeti de aldım kargo var tabiki istersen lc waikiki mağazasına da gidip alabiliyorsun siparişini istersen de adresine kargo