ceydaacc 55deniz-akbulut ben 2 gündür yiyorum canım çok istiyor bulgur olduğu için birşey yapacağını düşünmüyorum tabi bu benim düşüncem 🌺
B-ebek 55deniz-akbulut ben sorduğumda doktoruma elinden geldiğince tüketme çok fazla katkı maddesi var dedi. Tabi evde yapıp yiyecekseniz ona sözüm yok ☺️
Dark 55deniz-akbulut yenir ama istediğinizi bastırıp yememeye çalışın neticede hazır gıda o da bir yerde içinde bir sürü şey var
A_syma 55deniz-akbulut Evde yapilmis etsizi daima yerim :) Hazirida canim cektikce abartmadan yiyorum. Katki maddelerinden ötürü cok tuketmemek gerek. Birde tuz orani yuksek olunca odem, yuksek tansiyon acisindan dikkatli tuketilmeli.
limoncicegimFO 55deniz-akbulut ben hamilelik başında da yedim canm etsiz çigkofte bir sorun yaşamadım daha dün yedim 😂sorun yok bebegim de cnm sorun olmaz doktorum da hiç yasaklanmadı
Mello29 55deniz-akbulut ay ben cigkögteci eldiven bile takıyor olsa güvenemiyorum adamın elinin teri karısırsa diye midem kaldirmiyor hamile degilken umrumda olmuyordu ama simdi canim istese bile yiyemem
Cerennceren 55deniz-akbulut Canım ben antepliyim biz de etsiz köfteyi pek bilmezler genellik çiğköfte oda etli olur ben ilk sıralar çok aşerdim etliydi ama yedim tabiki çok yememek kaydıyla ara ara yedim bir sorun yasamadim
tsmmst 55deniz-akbulut ben birkaç kez yedim çok canım çektiği için. Ama aşırı baharatlı olduğu için midemi yakıyor yemiyorum artık çok canınız çektiyse bir kereden birşey olmaz bence zehir değil sonuçta.
gokce66 55deniz-akbulut benim hersey mideme dokunuyor yaa ya bulandırıyor ya yakıyor 33 haftalık oldum kısır yemeyi turşu yemeyi cigkofteyi çok ozledmmm
TeoMom 55deniz-akbulut Yenir tabi canım etsiz olsun birde eğer dışarıdan söyleyeceksen benim en dikkat ettiğim yeşilliklerin yıkanması evde kendim tekrar güzelce yıkayıp yiyorum