Tr2603 Kızlar 3. ayımıza girdik ama benim mide bulantılarım arttı azalması gerekirken şu an sürekli midem bulanıyor sebebi ne olabilir
catandgirlmom Tr2603 benimde 13+5 teyim ve mide bulantılarım arttı gibi geldi bana da geröekten ama şu son günlerde bazı günler iyi hissediyorum yine bulantı oluyor ama daha mutlu hissediyorum bazı günler de aşırı kötü… AAd su konusunda bende içemiyordum ama doktor meyve suyu içsen bile olur dedi yeterki iç dedi.. soda içiyorum her gün 2 şişe soda o kadar bulandırmıyor özellikle özkaynak sodayı çok beğendim
Cansudinc Tr2603 Ah 🤦🏼♀️ Banada herkes 12. Haftadan sonra azalır demişti 19 haftalık oldum hala aynı . Her türlü mide bastıran yiyecek prilam bulantı hapı denenmiştir , geçeceğine dair olan inancımı kaybettim 🥲
AAd Merhaba, bende 2.ayımı tamamlamak üzereyim, ve sürekli bir öğürtü halindeymiş herşeyden bazende durup dururken size dr bişi önerdi mi hiç, bana gece yatarken içilen bir mdie bulantı verdi ancak hiç içe yaramıyor artık öğürmekten başım çatlıyor 😔😔
Betulkayaa1 11.hafta hala mide bulantisi devam ,kusma olmuyor ama sürekli midem bulanıyor. Prilam içiyorum yinede fayda etmiyor 😐
AAd Betulkayaa1 aynen prilam banada verdi, işe yaramıyor su içemiyorum hiç siz içebiliyor musunuz 3 lt su diyor dr ama ben daha 1 e yaklaşamadım bulantıdan 😔
Betulkayaa1 AAd normalde o kadar çok su içen bir insandım şimdi bulantidan dolayı içemiyorum sanki daha çok bulandırıyor gibi inanın ne yiyecegimi şaşırdım 😐
Virgo Bende 10. Haftamdayım çok kötüyüm. Sürekli kusmuyorum ama hep midem bulanıyor. 1-2 bardak anca su içebiliyorum günde.
eeccm Bende bu sekilde gecirdim 2 bucuk ayimi en son doktor zofer diye bi ilac verdi doktorunuza danisarak alabilirsiniz
AAd eeccm bana da bugün daha yazdım dr a onu önerdi onuda almaya korkuyorum içeriğini duyunca , gerçi dr zararlı olsa vermezdi diyorum ama ikilemde kaldım. Siz başladınız mı kullandınızmı işe yaradı mı 😔
AAd catandgirlmom asitli bişide içemiyorum ki yani normal hayatımda hiç asitli içeçek tüketemem onuda bugün bi yudum aldım tam şişirdi böyle böyle sanki mideme birşey oturdu kalkmıyor nefes aldırmıyor bana 😔
catandgirlmom AAd ben o kadar susuyorum ki böyle soda içmek istiyorum yaksın istiyorum boğazımı aslında su içmek isterdim ama içtikten sonra o kadar kötü oluyor ki midem :( o zaman siz ayran falan yapın bol sulu belki o iyi gelir
AAd catandgirlmom tek rahat giden şey yoğurt zaten boğazımdan dilerim tez zamanda biraz rahatlar hem kendimi hem bebişi doyurabilirim 🙏🏾 8+0 dayım 10.haftada çağırdı dr o kadar merak ediyorum ki hala kalbi atıyor mu bir sorunu var mı 😔
catandgirlmom AAd bende de her seferinde aynı tedirginlikler oluyor allahın izni ile her şey yolunda içimizi ferah tutalım her zamann biran önce sağlıkla kavuşmak dileğiyle miniklerimizee ❤️
Hmyraygn Bulantılarınız kaçıncı haftada başladı ? Lütfen beni yanlış anlamayın 5+6. Haftadayım henüz hiç bulantım olmadı. Kime sorsam bulantım oluyor diyor bende mi bir anormallik var. Hatta bir yerde okumuştum mide bulantısı olması sağlıklı bir gebelik olduğunun göstergesi gibi bir şey yazıyordu.
hzl040823 Hmyraygn bende 7-10. Hafta aralarında çoktu her şeyden tiksiniyordum duşta şampuan kokusundan bile
eeccm AAd icerigini esim okudu soyledi icmesen mi falan diye ama hic gecmedi bulantim artik burnumdan bile geliyordu biri yazmis su icmek istiyorum delice icemiyorum midem bulaniyo soda iciyorum inanin yetmiyodu hala su pek icemiyorum ama en azindan az da olsa yemek yiyebiliyorum elimde kova ike dolasmakdan bikmistim 😔
eeccm AAd bende oyle dusundum zarari olsa doktor vermezdi diye ictim sukur daha iyiyim 16 haftadayim gecer dediler yok hala devam bazen icmeyeyim diyorum da