Safiyenurrr Haftadayım bir oğlum olacak hareketlerini 15 haftadir hissediyorum ama bu hafta fenayım hiç durmuyor boş hareketli😀 tekmeliyor mu bilmiyorum kaçıncı hafta da hissediliyor
Yigitbaby Safiyenurrr daha durrr benimkide erkek 32.haftaya kadar neler neler yapacak çok hareketliyse 😅
Edafmo Safiyenurrr ben 17. Haftada çok minik hissetmiştim hatta emin olamamıştım bebek hareketimi değil mi diye🤭 şuan 24.6 yım karnımda minik bir canavar dövüş kulübü işletiyor gibi hissediyorum 😂😂
Minik_annee Edafmo ayy ilk 17 haftada nasıl hissettiniz ben hissederim de bebek olduğunu anlamam diye düşünüyorum 🤭😁
Edafmo Minik_annee ya çok küçük böyle göz seyirmesi kas seyirmesi olur ya onun gibiydi, hatta eşime söyledim damar kas falandır bebek değildir demişti bende ona yormamıştım çookk çok hafif bir his 😍
Edafmo Minik_annee hissetmesen de panik yapma, bazıları daha geç de hissedebiliyormuş🥰 ya da ilk zamanlar bir gün hissedip iki üç gün hissetmediğim olmuştu panikle doktoru aramıştım normal demişti aklında bulunsun 🥰