91mer Ben yaşadığım şehrin yabancısıyım . Pıhtılaşma testi için gittim baska bi test yapıldı 1 ay sonucu bekledim aldığımda şok gecirdim ağla ağla kötü oldum tekrar randevu al tekrar kan ver yine uğraslar sonucu aldım sonucumu . Dedim özele gidiyim böyle olmuycak , arkadaşların gittiği doktora gittim sonuca baktı bundan bise olmaz dedi ve bunu diyen doktora giden arkadaşlarımın sonucu benimkiyle aynı olmasına rağmen bana bunu diyebildi . Kızlarada imza attırmış ölürseniz sorumlusu ben değilim die ne alaka 😂 neyseeee devlete götürdüm pıhtılaşmaya yatkınlığın var kalınca gel dedi . Sonra gebe kalamadığım için bi doktor buldum ona gittim herşeyi anlattım pıhtılaşma testi yaptırdın mı dedi direk 1 kaybım olmasına rağmen , evet 2 genimde var dedim tamam ecoprine smdi başla kalır kalmaz iğneyede başlıycaz ddi kağıda hiç bakmadı bile düşün . Diğer doktorada kürtajdan sonra korunmadım gebe kalmadım ddim tedavi sormadım ama doktorun dediği 1 sene kalamaman normal bise olmaz ddi sinir oldum param boşa gitti ve son gittiğim hastaneden de pahalı bi hastaneydi , bu doktor sonuclarıma baktı klomen çatlatma iğnesi verdi herkes pahalıya alırken ben iğneyi uyguna almışım sağolsun rapor çıkarttı tek çatlatma iğnesine . O yüzden burda araştırma çok yaptım kimse o doktoru övmemiş aman ddm hastane adamın bi gidiyim bakalım nasıl biri veeee çok iyi çıktı ☺️