Ayseoztrk CansuDemir ben de senin gibiyim canım ya. Ben daha 35 haftalığım şimdiden 76 oldum sonum çok kötü 80 i geçer miyim ki 😢😢
Deletedmom308 Ayseoztrk olması gereken de bu. son günlerdesiniz ve 10 günde 2 kilo almışsınız. bundan doğal ne var
Tosbik Ayseoztrk ahahahah valla bnde 7.ayima kadar 5kilo almıştım sadce snra yine gttim doktora 8aylikken 1ayda 5kilo almışım 😀😀 amaaan napim ya doğum snrasi veririz insallah 😎
Ayseoztrk Tosbik ben de öyleydim ya diyordum ne güzel gidiyorum kendi kendime nazar ettim 😄 sen kaç haftalıksın canım
hafsa2020 Ayseoztrk valla bende vericem diye ümid ediyorm o fıstık gibi eteklerim elbiselerim olmuyor😃😒😒😮😃
Papatyamoms hafsa2020 benim daha var aynı senin hobiydim bende 56 57 kiloydum evlenince kilo aldım 59.5 60a merdiven dayamıştım hamile kaldım şuan 8bucuk kilo aldım 26+6 haftaligim daha ne kadar daha gider dusuncelerdeyim😂
Papatyamoms hafsa2020 bende en azından 14 15 diye bi düşünmüştüm de2ayni gidince ondan haftanı sordum bu aylarda kaç kilo almıştın sen 😀