Tugce1506 Dmrbs18 merhaba, ben Kartal Avicenna hastanesinde kadın doğum doktoru Fatih Birol’a gidiyorum çok memnunum. Muayene ücreti 265 TL 🥰
Ahuum Dmrbs18 cevizlideyım tugay yolunda medıcalpark maltepe var .sevda zamanova . Hastane çok sakın sıra beklme vs cok yok . Butik otel gibi
Ahuum Dmrbs18 doktorumu anltmaya kalksam yorulurum😅 okadar bilgili 15 sene devlette gorev yapmış kadın
Zynpmeva Dmrbs18 Pendik medipol Semra inmez kesinlikle çok memnun kalırsınız. detaylı ultrason iÇin de Halil Mesut
Dmrbs18 Tugce1506 bende o hastaneye gidiyodum.sibel hanıma .ama güvenim sarsıldi detaylıda suyumun az olduğunu öğrendim kendisine dedim hayır normal dedi bana ve ben çok iyi bir peritanoleji doktoruna gittim aynını dedi tekrar söyledim dokotora bu sefer bende bu tedaviyi vericektik.dedi . Dedim normal demistiniz hayır ben oyle.demedim.sınırda dedim dedi bana oyuzden iyi bir doktor arastırıyorum
Ahuum Dmrbs18 500 tl . Detaylı ultrason içinde bostancıda bi doktor önermişti 1000 tl idi. Alanında baya iyimiş. Sevda hanmdan önce başka doktora gidiyordum. Kanama vs oldu rahim azı yetmezliğinden.12. Haftada yaşamaz denilen bebeğim şimdi 28 haftalık olduk. İşin gerçek tarafı sürekli en uygun ilaç en uygun tedaviye yönlendiriyor. Tahlilleri bile sağlıkocagında devlette yaptır gel diyor.
Tugce1506 Dmrbs18 anladım ben bi sorun yaşamadım bahsettiğim Fatih beye çevremde giden çok fazla var kimse sorun yaşamadı umarım bulursunuz
Dmrbs18 Zynpmeva muane ücretini ogrenebilirmiyim ? Detaylı için Halil mesuta girmiştim evet çok iyi bir doktor ama peritonelaji doktoru değil benim suyumun az olduğunu Halil bey bilmişti sağolsun ama benim takibim o bölümde olması lazımmıs
Maysalina Kartal lütfi kırdar şehir hastanesi yakacık kadın doğum ek hizmet binası Dr. Cansu önal kanbaş’a gidiyorum güler yüzlü,iyi bir doktor. Doğumada aynı hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Dmrbs18 Kiwi12 Pendik’te 1000 TL çok iyi doktor detaylı bakıyor bir sıkıntı görürse peritoneljiye yonlendirir sizi zaten