91mer Dmrbs18 demek dr ihtiyaç gordu kullanıyor dr iyi bisey yapmış Kullanın siz . Kan sulandırıcı ipne önemli birsey bebeğe kan akışının sağlıklı olmasını ve annede ciğere vs pıhtı atmasını önlemek için
Adel3 Dmrbs18 39. Haftamdayim 6 haftadan beri göbekten yapıyorum. Arada morarir, kanar sorun değil. Sonlara doğru bişey olmuyo artık benim hiç morarmiyo acımıyo
91mer yusmer04 2 dusuk sonrası tıbbı genetik pol yönlendirildim orada kan testi alınarak trambofopaneli testi yapıldı ve çıkan sonuca göre faktör 2 geninde heterozigot saptandı yani yatkınlık var ama az derecede
Ceyda76 Dmrbs18 tüp bebekle hamıleyım 12 haftadayım hala kullanıyorum gobegım diğer ıgnelerde vurulduğu ıcın çürüdü gıbı morardı ondan kola gecmıstım ben suan da koldan vuruyom göbek ıyılesınce göbeğe donuyom
Fadimegll321 Dmrbs18 hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle merak etmeyin tamamen güvenli ve doğuma kadar kullanabilirsin göbekten sadece aynı yere yapmayın :)
Amine53 Dmrbs18 merak etme hiçbir şey olmaz şu an 26 haftalık gebeyim en baştan beri kullanıyorum ilk zamanlar koluma vuruyordu eşim sonra ben göbekten vurmaya başladım hiçbir zararı yok merak etme bebeğim bir şey olmaz