SiriusA Doğumunda özel ebe desteği alanlar var mı? Böyle bir şey düşünüyorum ama ebe kadın Hürcan a fiyat sordum 8 bin dedi. Sizce bu rakam değer mi ya bilemedim. Çok da korkuyorum doğumdan. Fikirlerinizi merak ediyorum.
A_syma SiriusA Takipli doktorum ve onun ilgilenmesi icin ayarladigi ebe ile dogum yaptim. 8 bin ek olarak ebe tutup vermezdim acikcasi. Takipli doktorum ilk tercihim.
Nimetkayseri1438 SiriusA hastanedeki ebelerin yeterli olduğunu düşünüyorum ona 8 bin 3 bin verene kadar başka derdime merhem olarak kullanırım 🙈
Aslihanfs Ben özel ebe ile giricem kısmetse şu anda fiyatı doğum ücretinin üzerine +3.000 tl yılbaşından sonra zamlanıcak tabi
SiriusA Aslihanfs aa öyle mi sizinkinin fiyatı baya uygunmuş. Tabii bu benim fiyat sorduğum kadın ünlülere falan gidiyor isim yapmış ondan muhtemelen bu kadar yüksek. Sizin ebeniz kimdi? Aynı hizmeti veriyorsa ve elektrik uyuşacaksa neden 8 bin vereyim ki mantıksız oluyor.
Aslihanfs SiriusA ben Sare Davutoğlu nun takibindeyim kendisinin anlaşmalı ebesi oldugu için fiyat uygun olabilir Ebe Elif Polat Demiröz dışarıdan gebelere ne kadar fiyatı hiç bilmem ama instagramdan bulup görüşebilirsiniz. Çok deneyimli güvenilir bi ekip.