Minikpopo YagizAsyaMom serüven daha yeni başlıyo canım dur bakalım daha ne kalpten gitmeleri görücezz 😌😌🤣
YagizAsyaMom Minikpopo Aman yarabbi 🤦♀️ Peki sana şey sorsam belki sende biliyorsundur. Bişey içeriden göbek deliğini çekiyor gibi oluyor etim geriliyor gerginleşiyor bunu bebek yapıyor olabilir mi sence
YagizAsyaMom Muhammedamine banada haber et daha muaynem 3 hafta var Ama doktora sorduğumda 30 a kadar haraket düzensizliği olacak demişti o yüzden biraz rahatım.
YagizAsyaMom busra_cnplt şu an başladı desem inanır mısın 🤦♀️😱 demek ki çıldırmak gerekiyor benim oğlan için
YagizAsyaMom Muhammedamine takma diyemiyorum bende takıyorum çünkü 🤔 kelin merhemi misali oldu bu mesela millet diyor ya ayak hissettim hiç durmuyor kıpır kıpır şaşırıyorum ya nasıl oluyor diyorum kendi kendime
Minikpopo YagizAsyaMom tabi ki canım bebek içeri vuruyosa sırtı göbeğine yaslanıyo o ittirdikçe öyle hissediyosun sen de benim de öyle oluyor çünkü 😊❤️
YagizAsyaMom [bilinmeyen] aaa demek ki o yapıyor vay hain beni hep korkutuyor 🤔 Alışacağız işte napalım 🤦♀️
Dyg34 YagizAsyaMom aynen ya ondandır endişe etme aslında onlar hareketsiz degiller bazen biz hissedemiyoruz sen bol bol dinlen sabaha normale döner hareketleri 🙏
YagizAsyaMom Dyg34 başladı vurmaya etimi bile çekiyor 🤦♀️ demek ki yoruldu da şimdi hsraketlenmeye başladı. 3 gündür canımı yakıyor haraketleri etimi çekiyor resmenn şimdi yine başladı 🤦♀️ günleri günlerini tutmuyor artık endişe etmicem valla
Sibelle YagizAsyaMom Bitter cikolata ye diyo doktor ve hemsireler qenelde bemde 27+3um su anda ayniyiz
Dyg34 YagizAsyaMom yok ya aynen çok panikliyoruz biz benimde öyle birgün giç hareket yok birgün durmuyor bile iyi bari senin minik nazlanmış ayakta durdun ya butun gun simdi sıra onda 😂
YagizAsyaMom Dyg34 bazen böyle yapıyorlar ama düzene girecek inşallah şu 30 lu haftalara Bi gelelim bizde rahat ederiz artık az kaldı sen nasıl hissediyorsun haraketlerini şiddetlendi var mı dışarıdan da görüyorum artık ben 😊
busra6161 YagizAsyaMom haftamiz ayni derinde olsa hissediyorsan sorun yoktur cnm bende aynen 4 gundur fln eskisine nazaran az hissediyorum sanki karnimin icinde arkada biyer var benden uzakta orda hareket ediyo gibi geliyo😀 kontrolde bi baktik yuzustu kafasi asssagida sirti donuk yatio beyfendi ayak ve eller icime dönük olduğu icinmis megersem muhtemelen sninde oyledir
YagizAsyaMom busra6161 valla olabilir çünkü geçen muaynem de son sürat sırtını göbeğine yaslamış yatıyordu 🤔🤔 şu an başladı haraketleri ve can yakıyor artık endişe etmemeye karar verdim günleri birbirine tutmuyor 🤦♀️
Ozlem32 YagizAsyaMom 27.haftada çok hareketsiz oluyo zaten doktorum da soylemisti şuan 30 haftalik minik prenses yerinde durmuyor bir sağ bir sol sürekli haraket içinde beni burdan alın dercesine sabret normal yani
YagizAsyaMom Ozlem32 bekleyeceğiz artık napalım bu haftalar böyle geçiyor kimden duyduyssm 30 dan sonra artış var dimi