gzl_anne12 usenmedimyaptimbirvelet offf ne zamandır yemiyodum valla ama yapan olsa da yesem afiyet olsun canım benim yerime de ye
Busepya Dün akşam somonlu salata yiyeceğiz diye başladığımız günü lahmacun yiyerek kapattık 😋 Nasipse bugün somonlu salata yiyeceğiz inşallah 😅
Lavantakokusu64 gzl_anne12 Bamya çorbası Çorbaya kattığım kalan etten kavurma pilav salata Ayran karışık turşu Dünden kalan kazandibi tatlimiz var Allah bereket versin
1erkekkannesiiii gzl_anne12 tavuk sote yapcam ama yanına pilav makarna hariç ne yapsam diye düşünüyorum dün makarna ondan önce de pilav yedik yine canım istemiyo napsam acaba 😅😥
beyazgl Çok güzel menüler afiyet olsun hepinize😌 Ama ben bulantidan ne hiç bir şey yapabiliyorum nede yiyebiliyorum😑 artık hep böyle kalacam diye ödüm kopuyor😏
Lavantakokusu64 Hande20 bende çok severim en cok salatasini geçen sene komsum corbasini yapip vermisti onuda begendim valla bazen eşlerin evde olmayışını bekliyoruz bisiler yapmak için 🫣
Hande20 Lavantakokusu64 evet bende çok severim her çeşidini gerçekten öyle eşim yemeyince tek kendime ayrı ona başka yemek yapmaya da üşeniyorum o olmayınca iyi oluyor sadece kendime ne istersem pişiriyorum 😀
Paramedik16 gzl_anne12 Ezogelin çorbası Fırında tavuk patates Arpa şehriyeli pilav Nar ekşili mevsim salata Sütlaç 🤭