Nisanduaaa1 36ncı haftaya girdik 2′3 gündür belim ağrıyor normalmi birde erkek bebek 40 haftayı doldurur diyor herkeste aynı mı acaba ?
Mustafayigitvebeytugannesi Nisanduaaa1 benim bel ağrım hep vardı. İlk oğlum 43 haftada suni sancıyla doğdu. İkincisi de 39+5 de suni sancıyla doğdu ikisinde de ne nişan geldi ne suyum geldi.. hatta suyumu doğum anında odada patlattı doktorum.
Aleynaerayy22 Nisanduaaa1 benimde erkek bebeğim bel ağrısı çok oluyo göbek sivri olduğu icin erkekte bele agri yapıyor diyorlar 🥲 bide 9 ay 10 gun falan geç geliyorlarmış sözde tabi o bebekten bebeğe değişir bence orasına pek bisey diyemiyorum
Lizbonn Nisanduaaa1 Valla hiç doldurmadı ilk oğlumu 37+3’de doğurdum bu oğluşum bakalım kaçta doğacak 😅
1zeynp Merhaba bende 39+6 haftalığım erkek bebek ama herhangi bir sancım yok sadece rahim etrafında bazen ağrı oluyor bunun için doktora gideyim mi yoksa daha bekleyimmi nişan yada suyun gelmesi için cvplarınızı alabilir miyim
KorkuluAnne 1zeynp bende aynı sizin gibiyim yürüdüm merdiven ven çıktım o zaman iç bacaklarım ağrıyor. Duşa girdim vajinaya baskı oluyor ama geçiyor doğmayacak heralde kilosuda fazla bu gidişle sezeryan olacak bakalım bugün kontrole gideceğiz. 39+4 olduk uygulamaya göre son 3 duruyor
06uysal Nisanduaaa1 39+6 da doğurdum ama sancım filan yoktu acilmam var die zorla dogurttular 😀 bebeğe kalsa 40 haftanın içinde dogardi. Bel ağrım tüm gebelik boyunca vardı zaten
ikibaloglanannesi 28+2 yim bel ağrısı kadar kötü bişey yok süründürüyor resmen beni🤦🏻♀️ Sırf bel ağrımdan az önce duş aldım yoksa diğer türlü rahatlatmıyor