Lulu02 Aman canım benim basıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi aralık ayından beri 😂 bişey olmaz hala ölmediğime şükrediyorum 🫢 Benim hormonlarım iyi çıktı eşimin spermi düşük çıktı ama hemen hamile kalmıştım evlenir evlenmez , kalp durmasıyla kürtaj oldum adet sonrası korunmadık 1 sene olcak kalamadım sperm 9 milyon ddi doktor 2 ayda düşse düşse ne kadar düşecek madem düşük hemen nasıl kaldım kafamda soru işaretleri 🙄😅 bayaaa sıkıntı yaşadım ben bu fragmanı doktorlar aşırı bilgisiz bilmediğim şehir devlet ilgilenmiyor kürtajdan sonra ağrım vardı 2 ay bakmadılar defalarca gittim , en son ağrım oldu ürolojiye gtmen gerek bizim alanımız değil ddi aşırı snrlendim kürtajdan sonra hiç bakmadınız 2 ay gecti ddim bzm işimiz değil dedi salak doktor 😒 sinirimle bilerek ürolojiye randevu aldım doktorun dalga gececeğini bile bile gittim böyle böyle ağrım var dedim kürtajdan sonraysa bize niye geldin kadın doğum bakar ddi 😅 onlarda üroloji bakar diyor ddim öyle saçma iş mi olur ddi sonraaa pıhtılaşma testi yaptırdım prombosit testi yapmışlar 1 ay sonuc bekledim aldım sonucu yanlış test ağla ağla öldüm , tekrar verdim aldım sonucu özele gttm adam demesin mi pıhtılaşman yok 🙄 burda paylaşıyorum kızlar dio var . Beynimi bi güzel yaktılar . Haziranda kalp çarpıntım oldu 2 hafta acile git gel yaptık panik atak dediler ağlıyordum uyku yok yemek yemek yok , psikiyatriye gittim antidepresan verdi içtiğim gün acillik oldum kestiler boğazım şiş doktora diyorum dio kbb a git bayram haftasına gircez randevu yok ilaç yazın diyorum yazamayız dio 😒 özele gittim adam gülüyor panik atak değil bu boğazların şiş alerjide olabilir göğüs bölümüne git ddi 2 ay çektim acısını eşimi iştem çıkartcaklardı izin alıyor die meğer çimene alerjim varmış panik atak değil 🙄 Ah Ah o yüzden eğer alerjiden ölmediysem kalp çarpıntısından , bide kürtajda uyutulmadım uyutşturulmadım direk öyle kürtaj oldum ordada başıma bise gelmediyse dediğin ilaçtan asla bise olmaz 🫢