2kidsmoms melekkizim_00 her çeşidini denedim. Diyetsiz 1 paket vücudunda 3 kilo gitmiş etkisi yapıyor. Zor giden yerlerden daha az verim alıyorsun. Tavsiyem ideal kilona yakınsan ya da ideal kilondaysan bölgesel olarak toparlama ya da şekillenme için gitmen. Diğer türlüsü zaten diyet sporla oluyor
Petito35 G5 yaptırmıştım bölgesel ve selülit için tek seansta etkisini görmüştüm selülit hiç yok şimdi
emir_01 Petito35 merhblar ilk seansda gozle gorulur bi incelme oldumu ben gobek ve yan.simitlerime gidecegimde
Tuba_58 İncelme için günde 3 ltre su tüketmek de gerekiyor. Mucizevi bi incelme olmuyor haliyle ama toparlıyor mu evet toparlıyor sıkılaştırıyor diyebilirim. G5 e de girdim. Selülitler azaldı gözle görülmeyecek kadar bitti. Memnun kaldım ben :)
Melekki Meraba canım güzellik merkezinde çalışıyordum verilen diyet listesine ve düzenli gidişe dikkat edersen kısa sürede güzel bi şekilde incelme sonucu görürsün yapan kişide çok önemli her seansın yarım saat sürmesi gerekiyor🌸
Crescent96 Benim arkadaş Dilan Polat’ın şubelerinden birine gitti o kadar harika sonuçlar aldı ki.. Doğumdan sonra bende gitmek istiyorum mutlaka.
Edasahiin Ben hamile kalmadan önce emslim +magic crush cihazına giriyodum çok memnundum nişantaşında lilys studio
Petito35 melekkizim_00 karışım yapıyordum kendime bitkisel çaylardan onunla birlikte yürüyüş yaptım sadece ama gebelik varsa yapamazsın. Doğumdan sonra kullandım ben