Kızlar doktoru randevumuz vardı bugün. Doktorum özel klinik açtığını çarşamba günüde son poliklinik randevularına bakıcağını söyledi. Çarşamba tekrar gideceğiz kontrole. Yaklaşık 20 kilo aldım. Kilo kotanı doldurmuşsun, kilo alma daha fazla tatlı, abur cubur, gece yeme dedi. Tatlı dille uyardı normal doğum durumun biter diye. Nst de sancılarım ne çok ne az çıktı normal dedi. Bebeğimizin kilosu, boyu, suyu herşeyi çok şülür maşallah gayet iyiymiş. 🧿🧿🧿 Aralığın 1. Yada 2. Haftası doğumunu gerçekleştirmeyi düşünüyorum dedi. Sadece 9 aylık gebelerinin girebildiği kadar doğumlarına giricekmiş. Yani üzüldüm 9. Ayımdayım giderse, doğumuma kalamazsa diye açıkcası. Öte yandan da Aralıkta düşünüyo ama normal doğum yapabilecek miyim yoksa sezeryana mı alacak açıkcası bilmiyorum bi strese girmedim de değil. Çok az zaman kalmış ve npcağımıda bilemedim. Doktoruma güveniyorum inşallah hayırlı, sağlıklı bi doğumum olur diyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, morale ihtiyacım var açıkcası. Fikirleriniz ve tecrubeletiniz de benim için önemli. 🥰