Senayemre 25+5 hamileyim bogazımdan mideme kadar yanıyor yemek borum hepsini yanıyor yutkunamıyorum bile ne yapma lazım
Nilosh Senayemre ayni durumdayiz 32+4 hamileyim kac haftadir boyleyim galiba doguma kadarda boyle olacak sakiz ceyne sari kiz mineral suyu ic bi de maloks diye bi ilac var o biraz yardim ediyor bana
iremby Senayemre cok kotu ya o yanma ara ara bende de oluyor mahvediyor insani. Sut ictim ama ise yaramiyor pek.
Ebbrru Balli su tavsiye ederim bana iyi geldi denemekte fayda var bi tatli kasigi bi bardak ilik suya 🙏
ghost35 Ben süt içiyorum Soguk yada yogurt yıyorum. Doktor gavıscon verdi ama icmemek ıcın bu sekılde idare edıyorum
Hcrksk ghost35 gavisconun hiçbir zararı Yok canım.38+3 üm şişelerce içtim hala da içiyorum çünkü geçmedi yanmalar
ghost35 Evet doktorda oyle soylıyo ama ynede ıcım rahat etmiyor nıhayetnde ılac dayanabildgm kadar dayanıyorm
BabyDrs Senayemre gaviskon şurup kullan bire bir bana doktorum verdi 20 hastalıkken şuan 35 deyim hala kullanıyorum muhteşem iyi geliyor 😍😍