edosvebebisi dnyavnz33 https://www.ciceksepeti.com/bebe-yakli-isme-ozel-nakisli-hastane-cikis-seti-kcm70490188 Bu linke bakabilirsin bu takım benim çok hoşuma gitmişti oğluma bende bundan yaptırıcam
Mello29 dnyavnz33 Hahah erkek bebek bekleyen annelerin durumu hep kız seyleri hosuma gidiyor müslin bezler aldım esim sen bunlari oglana mi aldın kendine mi diyor cicekli unicornlu falan
dnyavnz33 Mello29 vallahi kızlara daha güzel çeşitler var şunun güzelliğine bak oğlana olmaz diye alamadım ama nasıl gözüm kaldı ahahah 😍
Lilya_pn dnyavnz33 Hayir cinsiyete takılmayın harika ben bayıldım. Oglum olsa ayni takimi alırdım. Bebek bu ve desen renk yok. Kesinlikle bunu giydirin cok ozel ve farklı.
bendiyebiriii dnyavnz33 bence de kız işi ama gerçekten çok güzelmiş. Linkini paylaşma ihtimaliniz var mıdır?🌸
dnyavnz33 bendiyebiriii trendyolda banamio adlı satıcı satıyor canım ben alamıyorum sen al valla çok güzelmiş ya ama oğlana asla gitmez diyorlar 🥲🥹😀
KayraVeAnnesi_06 dnyavnz33 İnstgram hobidik baby var orda bu ürünün erkek versiyonunu çalışıyorlar isterseniz bakın
KayraVeAnnesi_06 dnyavnz33 Bizimkide bu bende o firmadan aldım trendyolda da satışı var ve şuan indirimleride var 🙏🏻🌸
Mucizelermumkun Bu baya kız işi. Benim eşimin böyle bir bebeklik fotoğrafı var dantelli çoraplı gibi. O kadar sevmiyor ki o fotoğrafı her gördüğünde kızıyor ailesine başka bir şey mi bulamadınız diye. İleride kendi de beğenmeyebilir