Elif1907 Kızlar selam, 18 haftalığız 2li ve 3lü tarama testlerimiz risksiz çıktı. 2 hafta sonrası için doktorum ayrıntılı ultrason istedi. Ayrıntılı ultrason şart mı? Yaptıranlardan yorumlarını ve görüşlerini bekliyorum .
Eldgrn Elif1907 evet canım tarama testlerinden en çok detaylı ultrasonu yapılması gerektiğini belirtiyor doktorlar diğerlerinin doğruluk payı %100 değil bu yüzden diğerlerini yaptırmasan da detaylıyı mutlaka yaptır diyorlar benim doktorda öyle söyledi boşa strese girme yaptırma dedi zaten yaptırmak istemiyordum strese giricem diye detaylıda ne var ne yok çıkıyor ona girmen en iyisi demişti çünkü tüm organlara tek tek ayrıntılı bakıyorlar bu yüzden olması gerek benim düşüncemce
EbruMirac Elif1907 en önemlisi bence detaylı olan çünkü ben erken doğum olacağını rahim kısalığını ve bir sürü sorun olduğunu detaylıda öğrendim doktorumda buna göre hareket etti hep takipte kalındı
Fatmaztrk Elif1907 hepsinden daha önemlisi ayrıntılı ultrason bence. Bebeğin herseyine çok ayrıntılı bir şekilde bakılıyor damarlarına bile
fat1ma_ Elif1907 merhaba bende 18 hafatlik hamileyim ve detayli ultrasyon nasıl her hastanede yapılıyor mu bunları hiç bilmiyorum bilgisi olan varmı
nursmeric bebeğin kalbine giden damarlara, kalbinin atışına, böbreklerine, ağzına, kafa şekline, beynin kıvrımlarına her şeye bakıyorlar ben gerekli olduğunu düşünüyorum
Ays19Ays Elif1907 2li 3lüden daha önemli detaylı ultrason onlar tarama testi kesinliği olmayan şeyler ki ben hepsini yaptırdım detaylıda bebeğinizin önce ve sonra ne yapılması gerektiği belirleniyor bi rahatsızlığı varsa mutlaka yaptırın derim