annoria kızlar su lekelerini bi türlü engelleyemiyorum makinam biraz eski tam kurutmuyo haliyle nemli ve lekelı çıkıyo bulaşıklar parlatıcı buna engel olur mu hangisini almalıyım?
Dark annoria ben kullanmıyorum pril tablet kullanıyorum parlatıcı özelliği var zaten.hepsini bir arada koyunca kalıntı kalıyor
1erkekkannesiiii annoria finish kurutmalı parlatıcı kullanıyorum ne su izi ne ıslaklık kalıyor canım. bide kurutmada sorun varsa makina temizleyici ile yüksek derecede bi döndür canım
kubrnl Ben finishin parlatıcısından çok memnunum makinem aynı şekilde 15 yıllık kullanmadığım zaman tam kurutmuyor kullanınca parlak ve kuru çıkıyor
annoria kubrnl gerek olmadığını düşünüyodum hep ama yıldım artık su lekelerinden gerçekten kullanmak lazım demek ki.. çatal bıçak bardak hiç birinde leke buğu kalmaz dimi?
kubrnl zgih765 Dene canım benim makinam 15 senelik o halde bile işe yarıyo sen de memnun kalırsın eminimki
kubrnl annoria Yok canım merak etme pasparlak çıkıyor makinadan annem de finish kullanır hep o da memnun
Dark annoria hayır bırakmıyor, sadece yıkama tableti koyuyroum Parlatıcı vs eklemiyorum güzel yıkıyor Önceden fairy kullanıyordum kaliyor gibi geliyordu
yenianne_04 Parlatıcı olarak finish ama tablet olarak kesinlikle fairy orjinal kullanıyorum finish tablet beğenmiyorum 👎
Deletedmom_27 annoria ay bende cildiricam ya esim bekarken yanliz yasiyordu makine 3 yillik mi ne ama eski tip yani evlenirken yenisini almayalim bosuna masraf dedim ki oyle zaten ama makine kurutmuyr dogru duzgun ve hep kopuk goruyorun psikolojim bozuldu finish kullaniyorym
annoria Deletedmom_27 valla sorma benimde psikolojim bozuldu nerdeyse yıkanmamıs gibi oluyo öyle lekeli olunca su lekesi bile olsa
2022bebeki annoria Parlatıcı etki ediyor bu duruma. Ben hangi markayi ucuz bulursam onu alıyorum açıkçası fark etmiyor🤣 kullanmazsam dediğiniz gibi lekeli çıkıyor