Hifabebekk Kızlar bu gece bir bel ağrısı sırtamdan aşağı doğru tuvaletim var sandım ama yapsam da geçmiyor aynı şekilde mide bulantisi uzun bir süre sürdü doğum sancısı böylemi oluyor bu durumlar da ne yapmam lazım bilemiyorum 33 haftamdayim doktor 1 hafta ondesin erken gelir felan dedi o bel ağrısıni çekince normal doğumdan korktum nasi yapicaz ya 😅🙈
sersss Hifabebekk geçen gece bana da bir ağrı girdi ağrıya uyandım dedim aha doğuruyorum ama sonra geçti ve o günden sonra gözüm bir kez daha korktu sanki her an vazgeçip sezaryen isteyecek gibiyim 🤣
kubrnl Hifabebekk Hiç gözün korkmasın canım bizim vücudumuz bunu kaldıracak güçte çok şükür evet sancılı zor bi süreç ama kucağına alınca iyi ki diyorsun😍🥰
esmanurum Benim ikinci normal dogumum olacak inseallah gelen ayin 5-15arasi dedi doktorum.fakat ben de korkuyorum,bazen heyacanlaniyorum agliyorum,kendimi o an toparlamamakdan korkuyorum bagirib cagirmakdan korkuyorum
Hifabebekk esmanurum hiç bilmediğim bir acıyı yaşiycam bende çok tedirginim stresliyim Allah hakkımızda hayırlısini nasip etsin 🤲