Aleynaerayy22 Kızlar az önce baldırıma keskin felaket bi acı girdi tutuldu sanki geçmedi de 2 dk boyunca sizde de böyle oluyomu nedeni ne niye oluyo
2022bebeki Aleynaerayy22 Magnezyum kalsiyum eksikliğinden kaynaklı oluyor kramplar bir de uzun süre ayakta kaliyorsaniz o da sebep olur
Aleynaerayy22 2022bebeki uyuyordum aslında uyurken girdi birden acıyla uyandım magnezyum kullanıyorum ama 2 gündür almamıştım 🥺
2022bebeki Aleynaerayy22 Uyurken olan çok kötü Allah korusun felç gibi geliyor insana 😢 sabah aksam magnezyumu almaya gayret edin. Gece yatmadan önce süt ya da maden suyu içerseniz hafifler şifa olsun🤗
Aleynaerayy22 2022bebeki evett bacağımı kıpırdatsam canım cok yanıyordu bide o an ki agriyla çok kötü şu kramplar ya 🥺 magnezyumu sürekli alayım bari maden suyu da çok iyi geliyor vücuda dediğin gibi canim içince agrimiyor fazla vücudum
2022bebeki Aleynaerayy22 Kesinlikle Allah kimseye yaşatmasın onu. Magnezyumu sürekli almazsan fayda göremezsin dedi doktorum hakli da almadigimda tekrar geliyor ağrılar. Şifa olsun inşallah 🌺
Aleynaerayy22 2022bebeki aa öylemi bende ağrım olunca alırım agrim yokken neden alayım diyordum demekki düzenli kullanmak lazımmış 😬 iyiki söyledim canim
2022bebeki Aleynaerayy22 Ben de sizin gibi düşünmüştüm ama maalesef öyle değilmiş 🙈 Şifa olsun inşallah 🌺
Aleynaerayy22 Sherry yazdı zaten de kullanıyorum ama bazen alıyorum bazen almıyorum galiba sürekli kullanmak gerekiyormuş işe yarasın diye sürekli kullanmaya başlayacağım