hulyanur1 Eluf hayır özelde erkek dendi sonra aynı doktora tekrar kontrole gittim kesin kız dedi. Sonrasında devlete de gittim orada da kız dendi
Mustafayigitvebeytugannesi Eluf canım cevapladım da gelmemiş kusura bakma😊 erkek sanırım. Doktor bişey demedi mi 🙂🙂
Mustafayigitvebeytugannesi Eluf hatta ikinci resimde bebişin yüzü tıpatıp erkeğe benziyor çok tatlı maşallah 😊😊🤗🧿
Mustafayigitvebeytugannesi Eluf helal olsun canim ne demek olur mu öyle şey benimki tahmin sadece. Cinsiyet öğrenince haber verirsin 😊😊
Rabia04_09 Piaaa Bende dün gittim 13+3 haftalığız bende de çıkıntı gördü erkeği anımsatıyor dedi ama çok net bakamadı bacaklarını kapattığı için bir dahaki aya netleşir diye düşünüyorum bizde beklemedeyiz 😅
Kuvvetlihisler Eluf bir evlilik yüzüğüne ipi geçirip kasığında gezdir yuvarlak çizerse kız ileri arkaya giderse de oğlan oluyor dene bakalım
Eluf Kuvvetlihisler yaptım canim ileri geri uzun gitti geldi yüzük ama evlilk yuzgu yok normal bi yüzükle yaptım canim
Kuvvetlihisler Bebeto1 göbeğin üstünde salla bak ne çıkıyorsa içindekinin cinsiyeti o ben yaptım arkadaşlarıma da yapmıştım doğru çıktı
Papatyarslan hulyanur1 @Piaaa banada aynısı oldu pipisini gösterdi sonra iki farklı doktor kız dedi detaylıya girmeye korkuyorum şuan değişicek diye 🤭
Eluf Papatyarslan detay utresyon kac haftalk ken giriyon dr göndermese bile kendi isteğiyle gide biliyon mu canim . Fiyati ne kadar detayli
Papatyarslan Eluf 20-24 hafta arasında diye biliyorum daha erken gidenler oluyor evet 18 haftada falan fiyatları baya değişiyor 500-2.000 tl arası bildiğim kadarıyla